Elképzelhető, hogy akik még 2014-ben a Fideszre szavaztak vagy nem szavaztak ésakkor még szerették volna, hogy a Fidesz maradjon most viszont már ellenzéki pártokra fognak voksolni?
Hááát....
Nagyon erős tudatmódosító szerek hatására esetleg.
Legalábbis a közvélemény kutatók szerint a Fidesz támogatottsága nől, az ellenzéknek minden variációban csökken.
Én fidesz szavazó voltam, de már meggyóntam.
Emberben nem csalódtam még akkorát mint Orbánban!
Bárkire, de rájuk SOHA!
Nekem van hasonló ismerőseim, jómódú, sokgyermekes család, az adókedvezmények, támogatások, illetve maga az egykulcsos adó amit a Fidesz bevezetett nagyon jól jötz nekik.
Azonban a Brüsszel, Soros és menekült ellenes kampányok, az egyre undorítóbb gyűlölködés és az egyre nagyobb korrupció miatt, nem fognak rájuk szavazni. Megelégelték, hogy a szükséges dolgok nem fejlődnek, azt, hogy az oktatás és az egészségügy is egyre csak romlik és érzik ők is, hogy egyre inkább látszik, hogy egy diktatúra épül.
Ebből már nem kérnek, nem fognak a Fideszre zavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!