Jobbikosok! Mi a véleményetek ezután a Jobbikról?
Látszik, hogy hazudnak össze-vissza, mentik ami menthető. De Vona hogy lehet ilyen buta? Hogy keveredhet ilyen ellentmondásba önmagával?
Ami engem nagyon megfogott a dologban az a Google fordítós mizéria :D
(Azzal ne gyertek, hogy a közmédiából linkeltem forrást - sajnos jobbikos oldalon nem olvastam ezt.)
"Hiába a sok bizonyíték, nem tudják leváltani!"
Mielőtt írsz, gondolkozz! Kire váltsuk le a Fideszt? A hazug Jobbikra? A bukott baloldal törpepártjaira?
"Azt már eldöntöttem hogy rájuk szavazok, mert nincs más aki náluk esélyesebb lenne a kormányváltásra,"
Ja értem, tehát akármilyen hülyeséget csinálhat a vona (ennél nagyobbat már ő se tud szerintem), de te akkor is rá szavazol. Most akkor ki a birka?
#12. Ja bocs, a jobbikos lapok nagyon objektívek, tudom :) azt fogok olvasni, amíg élek és talán olyan okos leszek egyszer mint te :)))
"Mielőtt írsz, gondolkozz! Kire váltsuk le a Fideszt? A hazug Jobbikra? A bukott baloldal törpepártjaira? "
Mert nem logikus, hogy valaki egy hazug és korrupt pártot egy kevéssbé hazugra akar váltani? Ahhoz, hogy valaki ragaszkodjon a nagyobb rosszhoz mikor lecserélheti legalább kisebbre, na ehhez kell ostobenkónak lenni.
"egy kevéssbé hazugra akar váltani"
Melyik a kevésbé hazug? Melyik a kevésbé rossz választás?
"Melyik a kevésbé hazug? Melyik a kevésbé rossz választás?"
Az, hogy ezt egyáltalán megkérdezed már elárul rólad mindent. Csak egy őrülten elvakult fideszhívő tagadja az elmúlt 8 év történéseinek fényében, hogy a Fidesz toronymagasan rávert mindenkire mind hazudozás, mind lopás, mind korrupció tekintetében. Amennyiben te ezt tagadod ugyan ki is gondolja, hogy szóra érdemes veled bármiféle eszmecsere, ne is haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!