Jobbikosok! Mi a véleményetek ezután a Jobbikról?
Látszik, hogy hazudnak össze-vissza, mentik ami menthető. De Vona hogy lehet ilyen buta? Hogy keveredhet ilyen ellentmondásba önmagával?
Ami engem nagyon megfogott a dologban az a Google fordítós mizéria :D
(Azzal ne gyertek, hogy a közmédiából linkeltem forrást - sajnos jobbikos oldalon nem olvastam ezt.)
Maga sem tudja, fiú - e vagy lány. Keresi a helyét, világnézetét. Tegnap gárdista mellényben ült a parlamentben, holnap talán rózsaszín ruciban vonul fel a Pride - on, a szemem nem rebbenne, ha megtenné.
Azért egy közel 40 éves embernek lehetne már kialakult világnézete, politikai mondanivalója - neki nincs.
Oké, ápoljunk kapcsolatokat a turáni népekkel, nincs ellene kifogásom, de ebből még nem következik, hogy éltetni kell az iszlámot.
Régi bölcsesség: aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul. Miért nem nézett utána, hogyan utalnak a törökök Istenre, Allahra, hogyan kellene ezt a gondolatot helyesen kifejezni, amit mondani akart? Nem gondolom, hogy Vona tud törökül, ha tudna, nem lenne ez a felhajtás, nem hibázott volna, ha nem tud, akkor meg mi a francnak bohóckodik betanult mondatokkal?
Nem tudja mit akar. Azaz egyvalami nagyon kéne neki: a hatalom.
Voltam már Jobbik szimpatizáns...
De retteneetesen csalódtam bennük!
"De ha a Fideszt leváltják"
Csak nem fogják leváltani, főleg úgy, hogy magukat nyírják ki. Már ellenzéket sem képesek irányítani (így is belebukik Vona a hazudozásaiba, botrányaiba), mi lenne ha ő lenne a miniszterelnök?
Én nekem már mindegy ki, csak ne a Fidesz :)
Egy ilyenen nem fogok fennakadni.
Kérdező...
Orbánékról is milliónyi botrány került felszínre, de a sok birkuci még ennek is tapsol.
Hiába a sok bizonyíték, nem tudják leváltani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!