"Talán mert érdekli öket az a világ amelyik körülveszi."
És ehhez a Kossuth rádió meg az M1 kell, mert más nincs :D
2018. jan. 23. 12:39
12/21 anonim válasza:
Te most arra vagy büszke kérdező, hogy mennyire tájékozatlan vagy?
2018. jan. 23. 12:41
13/21 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Esetleg ausztráliai magyar vagy a sivatagból? Vagy ha nem akkor nyilván rólad is mintázhatták volna a három kis majom szobrát. Tudod, az egyik befogja a szemét, a másik a száját (ajánlom figyelmedbe), a harmadik a fülét.
2018. jan. 23. 12:44
14/21 A kérdező kommentje:
Már miért lennék az?
Mert nem hallgatom 24 órában a Kossuth rádiót?
2018. jan. 23. 12:44
15/21 anonim válasza:
Valószínű nem figyeled a politikai híreket. Jó neked.
2018. jan. 23. 12:55
16/21 A kérdező kommentje:
Jó, szerintem nincs miről beszélni, hiszen, ha nem hallottam a Kossuth rádiót vagy az M1-et, akkor sivatagban élek :D
Esetleg azon elgondolkodtatok már, hogy lehet nem.kellene a nap 24 órájában ezeket hallgatni?
Vagy ez túl magas? :D
2018. jan. 23. 13:05
17/21 anonim válasza:
Teljesen mindegy, milyen médiát hallgatsz-nézel-olvasol, mindegyikben ott van, mert a kormány fizeti a hirdetéseket. A vízcsapból is az folyik. Írd már be gógliba! Most komolyan barlangban élsz?! Na jó, a sivatagot is én írtam, az is olyasmi.
2018. jan. 23. 17:12
18/21 anonim válasza:
Hát, én meg nem hallgatok és nem nézek közmédiákat, de így sem tudom elkerülni. Egyébként az ország nagy részében, gyakorlatilag egy rádió fogható az állami adókon kívül, az meg a kormánybiztos úré...
2018. jan. 24. 20:14
19/21 anonim válasza:
Ja és a tv- k között is szép számmal van olyan, amelyben tolják a Sorosozást, újságokban szintén, plusz plakátokon és akkor a "Nemzeti konzultációról" nem is beszéltünk. De a netes hírportalokon is nehezen kikerülhető. Nyugodtan elmondhatjuk: a csapból is Soros folyik.
2018. jan. 24. 20:18
20/21 anonim válasza:
"A fidesz szinpatizánsok kivételével szinte mindenkinek elege van már ebből a sorozásból migránsozásból a gyülölködésből."
Fidesz szimpatizáns vagyok és nekem is elegem van belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!