Hogy lehet unni a sorosozást?
Állítólag nagyon nyomja a kormány és már unják az emberek, egyesek 1984-et emlegetik stb.
Hogy lehet, hogy én még csak nem is találkoztam vele?
Hébe-hóba hallom, hogy a migránsokkal kapcsolatban felmerül a neve, de ennyi.
A fidesz szinpatizánsok kivételével szinte mindenkinek elege van már ebből a sorozásból migránsozásból a gyülölködésből. Arról már nem is beszélve hogy hány milliárdot emészt fel ez a gyülölet kampány, ezeket a milliárdokat inkáb a romokban heverő egészségügy és oktatás rendbetételére kellene fordítani és nem ilyen hangulat keltésre, gyülölködésre.
Sajnos mára már oda jutott a gyülölet kampány hogy a településeken ha meglátnak pár idegent máris kitör a pánik, rabló erőszakoló terroristákról vizionálnak az emberek, eluralkodik a félelem. Ez lett a következménye orbán ellenség fóbiájának.
"Sajnos mára már oda jutott a gyülölet kampány hogy a településeken ha meglátnak pár idegent máris kitör a pánik, rabló erőszakoló terroristákról vizionálnak az emberek"
Ezt se vettem észre, gondolom volt pár eset.
Közben utána kérdeztem, állítólag az M1 nyomja meg valami rádió.
Viszont kérdem én, hogy a sok birka minek nézi, hallgatja?
Gondolom, a plakátokat sem vetted észre 500 méterenként.
Hát igen...
Hát nem.
Nem nézek Tv-t, rádiót csak kocsiban, és mivel vezetek, nem a plakátokat nézem.
"Hébe-hóba hallod" csak?
Érdekes... 3n a Kossuth Rádióban a nap 24 órájában ezt hallom hogy "Soros, migráns"...
Erről ennyit
"Érdekes... 3n a Kossuth Rádióban a nap 24 órájában ezt hallom hogy "Soros, migráns"... "
Gratulálok :D
Hallgassad akkor, vedd fel kazettára is:D
Esetleg arra gondoltál már, hogy elkapcsolsz? :D
Hát ez kész :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!