Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én vagyok az egyetlen, aki...

Én vagyok az egyetlen, aki kezdi unni hogy csak a menekültek vannak tele az összes hírrel?

Figyelt kérdés
TV2, RTL, Hír TV, M2... az összes csatornán az összes híradóban csak a menekültekről van szó, és semmi másról... minek kell minden egyes nap elmondani, hogy továbbra sem javult a helyzet a keletiben? Miért nem várnak addig, amíg javul, és akkor mondják el vagy vmi? Abba meg bele sem megyek, hogy már azt is elmondják hogy ah egy menekült az udvarba szart.....
2015. szept. 7. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez kell az ostobáknak, egész nap ezen csámcsogni. Nagyon jól csinálja a média, ebből van nézettsége.

Gondolj bele, lehozzák, hogy egy menekült odaszart valahova.

Egyből jönnek a mindenhez is értő megmondóemberek, és elkezdenek őrjöngeni, hívják a haverjaikat és ők is = nézettség.

Ugyanez van, ha megírják, hogy 200 ember segített a menekülteknek, kaját vittek, innivalót stb. Mi lesz?

Jön az egyik tábor, hogy milyen emberségesek, jön a másik, hogy dögöljön meg mindegyik, szemét hazaárulók = nézettség.

Tökéletes cirkusz a népnek :) Mindenki ezzel foglalkozik egész nap.

Az meg nem zavar senkit, hogy az orrunk előtt lopják szét az országot, azért nem tüntet senki, az ultrák mennek megdobálják a csóró migrókat a keletinél, de nem mennek oda őrjöngeni a parlament elé, hogy ne lopjanak annyit :)

Ez kell a népnek, kenyér, cirkusz. Ja és mindenki ért mindenhez, Magyarországon mindenki katonai-politikai-jogi-nemzetbiztonsági-vallási szakértő, tehát nagyon "jó" kis viták tudnak kialakulni emiatt :)

2015. szept. 7. 17:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez most a szenzáció, ez érdekli az embereket. No meg addig se foglalkoznak a mutyival.
2015. szept. 7. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Most ez az aktualitas, most ez szol bele es ez alakitja a hetkoznapokat ... a hirekbol fogod tudni, hogy mikor durvulnak el a dolgok. Az mondjuk valoban unalmas, hogy mindig csak ugyan arrol beszelnek.
2015. szept. 7. 17:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát most nem is történik semmi más az országban, hidd el. Még a kiszsiráf is az anyukájában maradt a nyíregyházi állatparkban, hogy megvárja, amíg a menekültáradat eléri Németországot. XD :D :D
2015. szept. 7. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!