A menekültek milyen véleménnyel vannak a magyarokról, akik már voltak itt, vagy itt vannak?
amúgy remélem minél rosszabbal, és ezt az kinti cimboráknak meg is írják fészen.
kutyának se kell, hogy ezek az emberek akik semmibe veszik a magyar jogrendszert, jó véleménnyel legyenek a magyarokról.
Amíg simán ment az, hogy bejöttek, kaptak papírt, mentek vonattal (megvették a saját jegyüket, még mielőtt őrjöngeni kezdtek, de mindegy, mert úgy is fogtok), addig azt mondták, hogy nagyon kedvesek a hatóságok stb.
Amikor itt tartották őket, és átcseszték őket (Bicske), akkor mondták, hogy a rendőrség és a hatóságok nagyon szemetek velük, átverték őket, nem segítőkészek.
Valahol megértem ezt. Te is ideges vagy, ha valami eddig flottul működött aztán hirtelen megváltozik.
Egyébként a civilekről alkotott véleményük pozitív, sokan segítenek nekik. Összességében szeretik a magyar és európai embereket. Amikor én pl. Jordániában voltam, még magyar szavakat is tudott némelyik füstös :) Nekem eddig csak jó tapasztalatom van muszlim emberekkel. Rendszeresen járok arab kávézókba, török éttermekbe itthon, mindig nagyon vendégszeretőek, megkérdezik hogy vagyok, hogy van a családom, van ahol ingyen adják a teát/kávét. Egy szó mint száz, nem vadbarmok, akiktől rettegni kell. Meg kell ismerni őket.
Ja, hogy idegbetegek, üvöltöznek? Persze, miután átkúrják őket, meg 3000 kilómétert gyalogolnak, stb. én sem lennék a legjobb kedvemben. De hát, valaki megérti ezt, valaki meg őrjöng rajta. Mind mások vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!