Csak én kezdem már unni, hogy a közmédia a nap 24 órájában semmi másról nem tud beszélni, csak a migránsokról és a "kötelező betelepítési kvótáról", vagy vannak mások is, akik már unják ezt?
Nem értem. mazochista vagy hogy a közmédiát nézed?
Ha nézném biztos én is unnám, de már évek óta törölve vannak a közmédia csatornái a TV-im csatornakiosztásából.
Tudjak h az embereket ez a tema izgatja es akkor szolgáltatják lépten nyomon.
Lerágott csont. A migránsoknak nem magyarorszag es romania a celpontjuk , nem akarnak ott lakni .
A magyarok se akarják , vihar a biliben , arra jó h az emberek elfeledkeznek addig is a valós , húsbamaró gondjaikról es dühöngenek kicsit ( fölöslegesen , de annal jobban esik ) a migransokon.
Szinte ilyen uszitás , h lám a migransok vagyonba kerulnek , lujza neninek meg kicsi a nyugdija , minden a migransok hibaja .
Alaptalan örulet
A média hangvétele burkoltan ellenséges h lam a migránsok igy es ugy , kerulik a szót h MENEKÜLTEK mert az mar empatiát követelne , inkabb úgy beszelnek róluk mint vándorokról , akik unják magukat es bepofatlankodnának , na nesze nekik , még mit nem.
Jönnek a hobbi vándorlók na , le kell köpni öket .
Annak idejen az erdelyi magyarokkal is ez ment , h jönnek es ellepnek , ma hány jött stb
Hányinger
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!