Az alkotmánybíróság jóváhagyta a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazás indítványát, erről mi a véleményetek?
Jól,tette!!!!!
H a baloldal lenne kormányon már tele lenne menekülttáborokkal az ország.
# 4/4 Időpont ma 17:16
Nem tudom, de még mindig realistábbak mint a 800 millióban hívők. :-D
""realistábbak mint a 800 millióban hívők""
Ki mondta, hogy 800 milliót akarnak Magyarországra telepíteni?
De nehogy azt mond már, hogy 1000 - 2000 menekültről lenne szó. 1000-2000 menekült miatt nem csinálná a 'cirkuszt" az EU sem!!!
Ha elfogadnánk a kötelező betelepítési kvótát azzal "szabad kezet" kapna Brüsszel a betelepítésre ami akár több 10 ezer is lehet.
"Ki mondta, hogy 800 milliót akarnak Magyarországra telepíteni? "
Senki nem mondta, csupán tudja, hogy a védhetetlent védi, ezért a másik oldal szélsőségeseinek álláspontjával próbálja a tévedéseit kevésbé nagynak feltüntetni.
"Senki nem mondta, csupán tudja, hogy a védhetetlent védi, ezért a másik oldal szélsőségeseinek álláspontjával próbálja a tévedéseit kevésbé nagynak feltüntetni."
Így bizony:)
tetro, a videót láthatnánk?
Mert egyébként e körül simán jöttek annak idején.
Szerintem ez a népszavazás egy okos húzás volt a Fidesz részéről; bebiztosítják vele magukat, akár érvényes lesz, akár nem.
Én nem fogok elmenni szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!