Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az alkotmánybíróság jóváhagyta...

Az alkotmánybíróság jóváhagyta a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazás indítványát, erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jún. 21. 17:03
1 2 3 4 5 6
 31/51 tetro ***** válasza:
69%

20.10

de mi alapján gondolod, hogy több jönne mint a hivatalos kvóta? azért mert a fidesz azt mondja, hogy milliók jönnek majd? de hát nyilvánvalóan önös politikai célból mondanak hatalmas számokat, hogy rémisztgessenek. gondolom ezt te sem hiszed el. de akkor mégis honnan lehet tudni, hogy hány menekültet kellene befogadnunk?

2016. jún. 21. 20:16
 32/51 anonim ***** válasza:
26%

azt csak ti mondjátok "kedves" tetro, hogy hivatalos kvóta van...

az EU 1300 emberrel akar precedenst teremteni arra, hogy legközelebb kérdés nélkül kopogjanak, hogy itt vannak a migránsok el kéne őket tartani

2016. jún. 21. 20:18
 33/51 tetro ***** válasza:
78%

20.18

persze, hogy ezt mondom, hiszen ezt olvastam újságban. te honnan szeded, hogy ez csak egy beetetés?

2016. jún. 21. 20:23
 34/51 anonim ***** válasza:
5%

"te honnan szeded, hogy ez csak egy beetetés?"

Nem belekeveredni akarok, de te meg kb 3 mondattal azelőtt írtad hogy idézem: "de hát nyilvánvalóan önös politikai célból mondanak hatalmas számokat, hogy rémisztgessenek" most erre sincs kézzel fogható bizonyíték, ilyen alapon ez se biztos hogy igaz.

2016. jún. 21. 20:28
 35/51 anonim ***** válasza:
5%

Azért, mert ha lehetne (mármint a dublini egyezmény kimondaná), hogy a tagállamok kötelesek ezt meg azt megtenni az unióért, akkor nem mutogatna Juncker sem érzelmekre, hogy "nem csak kapni, adni is kell a juniónak". Ha elfogadják precedenst teremtenek, és utána már nagyon nehezen lehet majd visszatáncolni bármilyen menekültelhelyezési ügyben. Jelenleg még úgy állunk, hogy tartsa el, aki úgy döntött, az unió határain belül van a helye a migránsoknak.

Igen migránsok. Mert a menekültek csupán a háború elől jöttek el, a migránsok itt is tervezik folytatni az életüket, és eltartatni a családját a gazdasággal és a szociális rendszerrel.

2016. jún. 21. 20:29
 36/51 tetro ***** válasza:
82%

20.28

nekem elég bizonyíték az, hogy arról beszéltek több százezer ember tart erre a következő hetekben (nyáron) és azóta sem értek ide. hol veszett el az rengeteg ember?

2016. jún. 21. 20:34
 37/51 anonim ***** válasza:
24%

törökországban

lol

2016. jún. 21. 20:37
 38/51 tetro ***** válasza:
82%

20.29

abba bele se menjünk, hogy te el tudod dönteni ki menekült és ki migráns... én erre nem vállalkoznék, legyen ez a te privilégiumod.

de ez az érvelés a precendensről egy ökörség, teljesen hibás logikán alapszik. szóval azért kell ágálnunk egy jogszabály ellen, amiben van egy mérték, mert ha azt elfogadjuk, akkor utána lehet több is? mert akkor ennyi erővel én holnaptól nem fizetek adót. hiszen érted, most elismerem az állam jogát, hogy kérhetnek tőlem x adót, honnan tudhatom, hogy holnap nem kérik el ezen precedens alapján a fizetésem 90%-t?

2016. jún. 21. 20:37
 39/51 tetro ***** válasza:
94%

20.37

na jó de azt mondták útban vannak ide. napi tizenötezer fog érkezni hamarosan. akkor ezek el sem indultak Törökországból? akkor miért hallgattam ezt hónapokig?

2016. jún. 21. 20:38
 40/51 anonim ***** válasza:
0%
A többszázezret nem én mondtam, a következő heteket szintén nem, de egyrészt nem tartom irreálisnak, másrészt az idomeni táborban is több tízezren voltak, én pedig azt is túl soknak tartom.
2016. jún. 21. 20:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!