Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az alkotmánybíróság jóváhagyta...

Az alkotmánybíróság jóváhagyta a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazás indítványát, erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jún. 21. 17:03
1 2 3 4 5 6
 11/51 tetro ***** válasza:
55%

17.58

láthatod. menj fel az index videótárába, kósa lajos tagre kattints rá, és nézd meg a tavaly második félévi parlamenti interjúkat.

2016. jún. 21. 18:06
 12/51 anonim ***** válasza:
7%

Az a baj, hogy a sok marha már megint pofázik. Bele a másnak a dógába. Oda. Bele. Telibe, hogy a rosseb vigye el.

Nem akarsz népszavazni? Akkor ne menj el. Ki nem tojja le? Téged is, meg a véleményed is.

El akarsz menni? Menjél, ott a helyed, addig se a kocsmában ülsz. Ikszelj valamit, tojok rá. Rád is.

Vansaját dógom oszt azzal foglalkozom. Tegyél így te is.

2016. jún. 21. 18:16
 13/51 anonim ***** válasza:
18%

11-es

""Én nem fogok elmenni szavazni.""

Mindenkinek saját joga, hogy elmegy-e szavazni vagy nem.

De azért bele kell gondolni, hogy ha betelepítési kvóta "szabad" kezet kapna Magyarországon mi lenne az ország sorsa.

Sok - Sok milliárdba kerülne az ellátásuk - iskolázásuk stb... az általuk elkövetett bűncselekményekről nem is beszélve.

Szerintem minél több embernek el kell menni szavazni és a kvóta ellen kell letenni a voksot.

Gondolom senki sem akar a kertje végében vagy a háza közelében egy menekülttábort.

2016. jún. 21. 18:18
 14/51 anonim ***** válasza:
23%

"második félévi parlamenti interjúkat."

Tehát nincs ilyen videó.Majd hiszem ha látom.

2016. jún. 21. 18:19
 15/51 tetro ***** válasza:
61%

18.19

ne hidd el. nincs ilyen.

2016. jún. 21. 18:21
 16/51 anonim ***** válasza:
9%

Kemény, 2 perc alatt 0-án van a válaszom:D

Ennyire nehéz elviselni?:D:D:D:D:D

2016. jún. 21. 18:22
 17/51 A kérdező kommentje:

"menekultugyben tenyleg jol jart el"

Akkor hogy kerültek palesztinok Budapestre, akik késsel támadtak egy fiatal lányra a városban?

Hogy kapnak el akkor még most is illegális bevándorlókat a határnál, hogy sikerült átjutniuk a határon?

Nem járt el jól, mert úgyis bejutnak a migránsok az országba, ha kell, embercsempész segítségével vagy más módon!

A kerítés semmit nem ér!

2016. jún. 21. 18:24
 18/51 anonim ***** válasza:
19%

"Én nem fogok elmenni szavazni."

ne is menjél, az ilyen idiótáknak, akik a fától nem látják az erdőt, engedni se kéne, hogy beleszóljanak az ország ügyeibe

2016. jún. 21. 18:26
 19/51 tetro ***** válasza:
68%

18.22

rászántam a két percet amit erre szánni képes vagyok, de igazából nincs kedvem egy tucat videót végig nézni. de közben belefutottam ebbe, csak hogy elhihesd, hogy Kósa milyen idiótaságokat beszélt akkoriban:

[link]

2016. jún. 21. 18:27
 20/51 anonim ***** válasza:
54%
18: Az nem tűnt fel, hogy sokkal kevesebben jönnek?
2016. jún. 21. 18:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!