Az alkotmánybíróság jóváhagyta a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazás indítványát, erről mi a véleményetek?
17.58
láthatod. menj fel az index videótárába, kósa lajos tagre kattints rá, és nézd meg a tavaly második félévi parlamenti interjúkat.
Az a baj, hogy a sok marha már megint pofázik. Bele a másnak a dógába. Oda. Bele. Telibe, hogy a rosseb vigye el.
Nem akarsz népszavazni? Akkor ne menj el. Ki nem tojja le? Téged is, meg a véleményed is.
El akarsz menni? Menjél, ott a helyed, addig se a kocsmában ülsz. Ikszelj valamit, tojok rá. Rád is.
Vansaját dógom oszt azzal foglalkozom. Tegyél így te is.
11-es
""Én nem fogok elmenni szavazni.""
Mindenkinek saját joga, hogy elmegy-e szavazni vagy nem.
De azért bele kell gondolni, hogy ha betelepítési kvóta "szabad" kezet kapna Magyarországon mi lenne az ország sorsa.
Sok - Sok milliárdba kerülne az ellátásuk - iskolázásuk stb... az általuk elkövetett bűncselekményekről nem is beszélve.
Szerintem minél több embernek el kell menni szavazni és a kvóta ellen kell letenni a voksot.
Gondolom senki sem akar a kertje végében vagy a háza közelében egy menekülttábort.
"második félévi parlamenti interjúkat."
Tehát nincs ilyen videó.Majd hiszem ha látom.
Kemény, 2 perc alatt 0-án van a válaszom:D
Ennyire nehéz elviselni?:D:D:D:D:D
"menekultugyben tenyleg jol jart el"
Akkor hogy kerültek palesztinok Budapestre, akik késsel támadtak egy fiatal lányra a városban?
Hogy kapnak el akkor még most is illegális bevándorlókat a határnál, hogy sikerült átjutniuk a határon?
Nem járt el jól, mert úgyis bejutnak a migránsok az országba, ha kell, embercsempész segítségével vagy más módon!
A kerítés semmit nem ér!
"Én nem fogok elmenni szavazni."
ne is menjél, az ilyen idiótáknak, akik a fától nem látják az erdőt, engedni se kéne, hogy beleszóljanak az ország ügyeibe
18.22
rászántam a két percet amit erre szánni képes vagyok, de igazából nincs kedvem egy tucat videót végig nézni. de közben belefutottam ebbe, csak hogy elhihesd, hogy Kósa milyen idiótaságokat beszélt akkoriban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!