Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kitilthatják Soros Györgyöt...

Kitilthatják Soros Györgyöt Magyarországról?

Figyelt kérdés
Soros által pénzelt demokrata párti szenátorok lobbiznak Magyarország ellen az Egyesült Államokban.
2018. jan. 16. 15:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Fenntartom az agymosásról alkotott véleményem. Bár nem vagyok nyelvtannáci, annyit megjegyeznék, hogy nem "liberalista", hanem "liberális". Amit mostanában szitokszóként szoktak alkalmazni olyanok, akiknek fogalma sincs róla, hogy mit is jelent. Csak AGYMOSOTTAK!
2018. jan. 16. 18:14
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
Hogy vergődik a F...sz, Öröm nézni, de már túlkamuzta magát az elmúlt nyóc év alatt.
2018. jan. 16. 18:27
 13/17 anonim ***** válasza:
44%
"Fenntartom az agymosásról alkotott véleményem." - ki nem sz.ja le?!
2018. jan. 16. 18:40
 14/17 A kérdező kommentje:

#11 "liberalista", hanem "liberális"

Köszi.... Nagyjából tudom, csak jelezni akartam, hogy az egykori liberális eszmék azóta bekeményedtek egy kicsit, és az "-ista" kápzővel talán hűebben lehet leírni a "másképp gondolkodókhoz" való hozzáálásuk árnyalatait...

Ha érted, hogy mire gondolok.

2018. jan. 16. 18:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Negatív kérdező... sorolj már fel nekem "Soros hálózatot" :D
2018. jan. 16. 19:03
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
Azt tudod-e kérdező, hogy Soros György Budapest díszpolgára? És azt tudod, hogy ez azzal jár, hogy ha meghal, és a családja igényli, akkor a városnak a saját költségén el kell temetni?
2018. jan. 16. 19:33
 17/17 anonim ***** válasza:
77%
Prémium hét van a bérkommentelő irodában? Hiába, közelednek a választások.
2018. jan. 16. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!