Támogatnátok hogy Budapest leváljon Magyarországról, és önállósodjon?
Figyelt kérdés
Bruck András Facebook-os posztja miatt kérdem. Szerinte a Fidesz a vidéki csőcselék szavazta meg.2017. okt. 3. 17:29
1/35 anonim válasza:
Sértő és szánalmas felvetés. Budapesti vagyok.
2/35 Shai-Hulud válasza:
Miért is kellene leválnunk? Én jól érzem magam Magyarországon.
3/35 anonim válasza:
Támogatom! Majd jópénzért importálhatják a kaját Magyarországról, vagy megtermelik maguknak a játszótereken!
4/35 anonim válasza:
Én falusi vagyok . Vannak fővárosi rokonaim akik fidesz szavazók. Akkor most mi legyen? Azokat meg ki kellene toloncolni? Én speciel nem vagyok oda Bp.-ért de úgy álltalában a nagyvárosokért. De ez gondolom azért van mert a falut szoktam meg. Ennek ellenére nem normális dolog ilyet felvetni.
5/35 anonim válasza:
Igen. És követnie kellene minden nagyobb városnak, Magyarországon és külföldön is. A Brexit után volt kezdeményezés pl. London függetlenségére is. Persze meghalt elég gyorsan, mert senki nem veszi komolyan. De tény, hogy a városiak másmilyenek, mint a vidékiek. Más ügyek fontosak nekünk, mást várunk el a vezetéstől, stb. Nem lenézés, egyszerűen a városok és vidék közös kormánya vagy a vidéknek vadliberális, vagy a városnak ultra konzervatív. Sokkal jobb lenne mindenkinek, ha legalábbis a városi önkormányzatok kvázi-autonómiát kapnának. Vagy akár le is válhatnának saját országként.
6/35 A kérdező kommentje:
Olvassátok el nem én vetettem fel: [link]
Én is vidéki (debreceni) vagyok, ráadásul nem is erősítem a fidesz szavazótáborát, de elég sok támogatója akad a facebookon, Bruck András gondolatainak.
2017. okt. 3. 17:51
7/35 anonim válasza:
Nem lehet elolvasni, azt írja regisztrálni kell a facebook-ra.
8/35 Koplárovics Béci válasza:
És még a Fidesz általánosít, meg uszít... Akkor ez a fazon mit csinál? Igazán jó fideszes lenne belőle.
9/35 anonim válasza:
És Ajka meg Szeged lennének Budapest exklávéi? :)
10/35 anonim válasza:
"Szerinte a Fidesz a vidéki csőcselék szavazta meg."
LOL. A budai elit kerületek hagyományosan jobboldalra szavaznak.:-)
Amúgy mindenkinek joga van hülyének lenni. Még Bruck Andrásnak is.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!