Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok hogy Budapest...

Támogatnátok hogy Budapest leváljon Magyarországról, és önállósodjon?

Figyelt kérdés
Bruck András Facebook-os posztja miatt kérdem. Szerinte a Fidesz a vidéki csőcselék szavazta meg.
2017. okt. 3. 17:29
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem támogatnám. A vidék a túlélés, mindig is az volt.

Ez az ürge csak provokál. Az sem igaz, hogy "Budapest" az és olyan, amit ír. Más az V.-VII-VIII.kerület és más az I.-II-XII. És megint más a XVII-XVIII-XVIX.

Azt én megnézném, hogy megszavaznák-e.

2017. okt. 3. 19:20
 22/35 anonim ***** válasza:
51%
ma 18:35 A 23 kerületből 17 kerületben fideszes polgármester van. Had kérdezzem már meg libsikém őket is vidéki iskolázatlan megvezethető emberek választották meg?
2017. okt. 3. 19:26
 23/35 anonim ***** válasza:

Mekkora egy baromság már ez!

De legjobban az tetszik, hogy:

"Én vidéki vagyok, de támogatom. Beléphetek?"

"Be."

És mindenki basszodáré.

Micsoda agyatlan szektásodás ez. Meg akkor így mi értelme az egész felvetésnek, ha elég csak ennyit írnom?

Ez is csak egy önjelölt megmondóemberke, aki értelmiséginek képzeli magát, közben meg csak egy makk.

2017. okt. 3. 19:42
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Én azt támogatnám, hogy bruck andrás (csak így kisbetűvel, hiszen a "szar"-t sem írjuk naggyal) váljon le Magyarországról, és önállósodjon. Üdv vidékről.
2017. okt. 3. 20:14
 25/35 anonim ***** válasza:
33%

Pont idevág egy részlet a Burzsoá nyugdíjasok egyik számából. :D

Édes Istenem,

Add meg én nekem,

Puszta föld legyen,

A főváros helyén.

2017. okt. 3. 20:16
 26/35 anonim ***** válasza:
70%
Köszi a bemásolást. Szerintem Bruck András már eleve rossz alapvetésből indul ki, azért a vidékiek és a nagyvárosok polgárai is érzik a pénztárcájukon, hogy a Fidesz nem használ neki, üres. Vidéken se hülyék az emberek. Tehát mivel az alapvetés is hibás ezért a végkövetkeztetés is azzal, hogy Budapestnek külön kéne válnia.
2017. okt. 3. 20:49
 27/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Mint írtam, debreceni vagyok, a fővárosból nézve, én is vidéki. Budapest egy kozmopolita város, rengeteg turistával, számtalan lehetőséggel, pezsgő kulturális élettel, sok munkalehetőséggel. Természetes hogy a fővárosiak nyitottabbak, szélesebb látókörűek, mint a vidékiek, ezt kár is lenne elvitatni tőlük. Budapest, európai szemmel és világviszonylatban is jelentős város, persze hogy gazdaságilag össze sem lehet hasonlítani Békéscsabával vagy Debrecennel. Ugyanakkor nem szeretem hogy a baloldal is általánosít, és hasonló módszerekkel gyárt ellenségképet, mint a fidesz, csak náluk nem a migránsok vagy Soros az, aki ellen meg kell védeni magukat, hanem a "vidékiek" és-vagy a határon túliak. Csalódott vagyok, mert inkább baloldalinak gondolom magam, noha nem mindennel értek egyet. Mindenesetre ha Budapest önállósodni akar, és lerázni magáról a vidék terheit, rajtam nem fog múlni, felőlem tegyék.
2017. okt. 3. 21:47
 28/35 anonim ***** válasza:
64%
Akkor vagy te Debreceni amikor én
2017. okt. 3. 22:46
 29/35 A kérdező kommentje:

debreceni- kis betűvel, általános iskola 4. osztály

Miért olyan nehéz elképzelni amúgy? Mert Debrecen akkora világváros lenne? XD

2017. okt. 3. 22:54
 30/35 anonim ***** válasza:
Nyelvtanilag nem helyes kötőjelet tenni oda. Ezt még egy csecsemő is tudja
2017. okt. 3. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!