Ki, miért fog a Fideszre szavazni?
Nem kell ahhoz 2020. A Fidesz gyorsított ütemben hívja le az addig nekünk szánt pénzeket. Már az is lehet, hogy idén meglesz a keret.
Azért szavazok Fideszre.
-Megvédet a migránsoktól. Így meg jó közbiztonság, nincs terror veszély.
-Nyugdíjemelés, nyugdíjasok támogatása.
-Családok támogatása.
-Szegény családok támogatása.
-Támogatják akit sok gyereket vállal.
-Béremelés.
-Közmunka.
-Rezsicsökkentés.
-Olcsóbb lettek a termékek.
-Fejlődik az ország.
...sorolhatnám.
Ezért kell a Fideszre szavazni.
Ma 11:17 vagyok.
Arra gondoltam, hogyha valakinek megkérdezik a véleményét és leírja, az az én olvasatomban hasznos. Még akkor is ha nem értetek egyet vele.
"Nem mi leszünk Magyarországon, amikor becsődöl a munkaerőhiánytól és az EU-segílyke elapadásától, hanem ti."
Tévedés. Elárulom neked én is nyugatra fogok költözni. Bár én nagyon jól megélek itt Magyarországon is a Fidesz kormánya alatt. Ebben különbözök sokaktól. Amit lényegében a kormánynak (is) köszönhetek.
Csakhogy tisztába tegyük, senkit nem pontoztam se le se fel.
A kérdés informális, nem célja az acsarkodás.
ma 11:17 vagyok. Egyébként válaszolok is a kérdésre amit eddig nem tettem meg 2 komment alatt. Ugye a miért "fog" az a jövő amiről sosem mondok ki előre semmit, tehát a "miért szavaznék rájuk" amire válaszolok.
A Fidesz kormánya alatt sokkal jobban élek, több pénzt teszünk el családi szinten, meg ugye nyilván én is. Írtam egy korábbi kommentemben, hogy nyugatra megyünk, de a Fidesz miatt sokkal több pénzzel tehetjük meg ezt, elvégre nekik köszönhetően van több pénzünk. Ott már megvan, hogy hogyan csinálhatunk ebből még többet. Aminek köszönhetően nemcsak magamnak de a testvéremnek és a szüleimnek is jobb életet segíthetek létrehozni.
Azért szavazok Fideszre.
-Megvédet a migránsoktól. Így meg jó közbiztonság, nincs terror veszély. (20 ezer migránsot hozott be pénzért, 1300-at meg a "Soros-terv" alapján... karácsonykor meg a terrorveszély miatt riogatott...)
-Nyugdíjemelés, nyugdíjasok támogatása.
-Családok támogatása. (a kötelesség teljesítése nem érdem!)
-Szegény családok támogatása.(miért? Vannak még szegény családok?)
-Támogatják akit sok gyereket vállal. (bizony, láttam Borsodban...)
-Béremelés. (ma pont ezért sztrájkol a közszféra!)
-Közmunka.(Sz@rt sem ér, erre jobb ha nem hivatkozol!)
-Rezsicsökkentés.(papíron!)
-Olcsóbb lettek a termékek.(levitték a tojás ÁFÁját, erre soha nem volt ilyen drága a tojás! A hússal ugyanez!)
-Fejlődik az ország. (már Bulgáriával versenyzünk!!!)
...sorolhatnám.
Hülyeségeket ne sorolj, mert hiteltelen vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!