Aki a Fideszre fog szavazni 2018-ba erről mi a véleménye?
" - Na mi van, lipsikék? :D:D:D Csak nem fáj, hogy most nem ti lophatok és nem tiétek a pénz, hanem a NEMZETÉ???!!! Hajjatokmeg mind lipcsik!!!!"
Valami ilyesmi a véleménye.
A fideszre fogok szavazni.
Hogy ez nem tetszik a magyargyűlölőknek ? Az engem nem nagyon érdekel.
" Rendes ember nem szavaz a Fideszre!"
Akkor legyél szíves adni tanácsot kire szavazzak a szokásos demagóg "bárkire csak fideszre ne " helyett győzz meg :)
Annyira tipikus! :D De jót mosolyogtam ezen! :D
Szavazz az LMP - Új kezdet összefogásra, vagy a Momentumra. Ha nem érzed magad meggyőzve, nézd meg a programjukat.
#6 az LMPjét még nem olvastam el az egészet viszont a Momentumén már átrágtam magam és egy jót röhögtem.
GDP számok dobálása ide oda olyan ürüggyel mert "nyugaton is ez van" na igen csak azt nem tudják ezek hogy a német egyfőre jutó GDP a magyar ötszöröse. és ezt hívják ők úgy hogy idézem "belépés a 21.dik századba"
#4 a magyargyűlölőknek hogyne tetszene? Hisz a fidesz, és kommunistái tesznek a legtöbbet magyarország ellen, magyarkodva.
#8 nemnem, ami egykutya(egy mszmp) az a fidesz, maszop, dk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!