Ha csak főiskolát/egyetemet végzettek szavazhatnának 2018-ban akkor szerinted jobb kormányunk lenne?
"Mit gondolsz a nyugat mitől van olyan színvonalon ahol tart? Talán azért mert nem lopnak a politikusaik."
Jaj de tévedsz nem is nagyot. Nézd meg ki keveredett bele a Panama Íratok miatt Off-Shore botrányba miniszterelnökként és miért mondott le 1 hét múlva.
Egy másik példa 2006-ban azt hiszem épült Dublinba egy alagút, ami a gyorsabb bejutást szolgálta a városba. 60 év alatt térül meg a beruházás.
Az elmúlt 4 évben hány korrupt eset látott napvilágot a nyugaton.
Mindenki lop, csak van, aki diszkréten csinálja. Még tőlünk nyugatabbra is.
Most ez egy tény volt? Ha csak ilyenekre futja akkor megkövetlek, ezek a "tények" valóban nem érdekelnek.
Személy szerint azt hittem azt fogod elmagyarázni hogy pl.:egy gépészmérnök, aki oda vissza tud integrálni és tudja mi az a kapilláris folyadék, annak miért is lenne széles körűbb a világlátása mint egy nem diplomásnak. Tudod, az hogy kinek milyen széles spektrumon mozog a tudása és a rálátása a dolgokra az nem végzettség vagy iskolázottság kérdése hanem egyénfüggő :)
Erről beszélek.
Kitaláltad ezt a marhaságot, aztán komolyan elhiszed, hogy a való világ is így működik.
Elismerem, marha jól hangzik, de valahogy mégse.
Tudod ez kicsit olyan, mint amikor a PC libsi előadja, hogy nem a bőrszín számít.
Na ja, csak aztán a cigányok 90%-a mégis egy szar házi semmirekellő ;)
Ugyan ez igaz erre:
Előadhatjuk, hogy nem számít a végzettség, meg hogy attól, hogy nem tud olvasni, még lehet, hogy minden este Petőfi verseket hallgat lemezről, csak épp elég kicsi az esélye.
Persze, ha neked jó játszani a hülyét, legyen, tőlem aztán, csak ne fárassz tovább.
Nem fárasztalak, azóta is várom a tényeket, és nem, senki sem fog fegyvert a fejedhez hogy írj a kérdéshez ha fáradt vagy 👍😇
De fárasztasz, mert erről beszéltem, hogy teljesen mindegy mit írok, semmit nem fogsz elfogadni.
Holott amit írtam, tény.
Az írni-olvasni nem tudó emberek már csak a képesség hiánya miatt is korlátoltabbak.
Igaz?
Igaz.
Akkor mit szeretnél még hallani?
Egyébként elég látványos, ahogy hozzá se szagolsz a hozzászólásomhoz, gondolom nem véletlenül. ;)
Mit szagoljak ahhoz a kommenthez ami szerint a kérdező se írni se olvasni nem tud?
Azt nem is vitatja senki hogy ha valaki nem tud írni olvasni akkor elég korlátoltak a lehetőségei de ha mondjuk téged az egyetemen tanítottak meg írni olvasni akkor ott baj van 😀
"A cigányok hogy kerülnek ide?"
Úgy, hogy random veszek 100 átlag cigányt, meg 100 átlag diplomást.
Adódik egy feladat:
Kikre bíznád rá?
Na ugye(csak hát a haverod eléggé gyerekes és nem vallja be, hogy hát bizony azért ő is a dipomásokra bízná.
Csak nem tudom az ilyen ember minek vitatkozik, ha képtelen elfogadni, ha nincs igaza).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!