"Orbán pénzt kér a fideszesektől Soros ellen". Ez most vicc?
Hidvéghi Balázs (FIDESZ kommunikációs igazgató) megerősítette, hogy igazi a kép, azaz Orbán Viktor a pártot korábban támogatóknak kiküldött egy levelet, s egy csekket, hogy mivel 2018-as választás sorsdöntő lesz, támogassák a FIDESZ-t a csatában.
1) Ilyen szokott lenni már porondon lévő pártnál? Ilyen stróman rendszerrel ne legyen már az, hogy adományokra van szüksége a jelenleg is dirigáló pártnak.
2) Lesznek egyáltalán olyan [...] emberek, akik küldenek pénzt?
3) Ha igen, lesz-e ez annyira szignifikáns összeg, hogy megérje a mostani médiamegjelenést? Azaz nem rombolóbb egy ilyen levél, mintsem hasznos?
Vagy esetleg valami más oka van ennek? Valahol említette valaki, hogy akár máshonnan jövő támogatást is takargathatnak majd ezzel, ha nem kell nyilvánosságra hozniuk az adakozók listáját (s miért is kéne?)
Nem troll kapott a család is (fideszesek vagyunk) engem is felhúzott, h minek kérnek van ott annyi pénz mint állat.
Eddig nem akartam adni nekik pénzt de most már csak azért is küldök 1000 forintot, hogy a kérdezőt idegesítsem
1. Mi van akkor, ha eddig nem volt ilyen? Ezután lehet, és kész.
2. Lesznek. A kérdés csak az, hogy hogyan lehet külföldről küldeni. Megadhatnának egy számlaszámot vagy paypal címet, esetleg rendes címet, ahova a pénzt küldhetik azok, akik nem kapnak levelet. Vagy akár mind a hármat, hogy lehessen választani.
Ez azért is hasznos lenne, mert egy -azaz 1- csekk nem elég; nem biztos, hogy valaki egyszerre képes eleget adni, viszont havonta kisebb összeget le tud csípni a beosztandó pénzéből.
3. Majd meglátjuk. Miért lenne "rombolóbb egy ilyen levél, mint hasznos"? Komolyan.
Nem trollkodok... Google-ba beírod, kihozza.
S pont ezért nem értem, milliók se jönnének be ezzel, miközben milliárdokat akasztanak... Most önmegerősítés a cél (azaz látni, hogy x ember ennyire elvakult), vagy Mészáros ráír majd 10 milliárdot az egyikre?
Amúgy, azt az 1000 forintot akkor már küld inkább egy jótékonyságinak
"Ilyen szokott lenni már porondon lévő pártnál? Ilyen stróman rendszerrel ne legyen már az, hogy adományokra van szüksége a jelenleg is dirigáló pártnak. "
Nem fogadhatnak akárkitől akármennyi pénzt el, mivel azzal ugye elismerika korrupciót. Hiába nézed őket hülyének, valószinűleg ők az okosabbak.
"Lesznek egyáltalán olyan [...] emberek, akik küldenek pénzt? "
Én is simán küldenék nekik, ha tudom, hogy később sokszorosab megtérül (csak én nem vagyok abban a körben). Te nem fektetnél be, ha lenne rá lehetőséged? Ha nem, akkor valószinűleg rád igaz a [...].
"Ha igen, lesz-e ez annyira szignifikáns összeg, hogy megérje a mostani médiamegjelenést? Azaz nem rombolóbb egy ilyen levél, mintsem hasznos? "
Ha a választók felé azt kell közölni, hogy baj van, és félni kell, és a választók elmennek és ez plusz egy lökés az április-májusi X felé, akkor megéri.
Az ország egyik legnagyobb problémája, hogy hülyének nézitek a Fideszt azért, amit csinál. Ha egy csepp ésszel belegondolsz, akkor rájössz, hogy tudatosan csinálják, és elképesztő okosan azt, hogy megtartják azt a bizonyos kétmillió szavazatot. Nem feltétlen szavazót, azok jönnek-mennek, mégis ott lesz kétmillió X a fidesz mellett. Mert tudják, hogy éppen mikor mit kell közölni az emberek felé, hogy elmenjenek és szavazzanak. Lehet, hogy van 5 millió ellenük, mégsincs ott 5 millió szavazat még összesen sem más pártok mellett, mert egyszerűen nem tudnak úgy megszólítani embereket, hogy szavazzanak is rájuk. Vona megpróbálkozott a cukiság kampánnyal, szerintem nem jött be neki. Az MSZP is megpróbálta lejáratni Gyurcsányt, most mégis keresztcsontig benyaltak nekik. Mégis mindkettő ugyanott van, ahonnan indultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!