Szerintetek is durva jelenség egy szélsőjobboldali PHD-s egyetemi tanár?
Az egyik, aki minket tanít, ő nagyon jobboldali.
A fiát ismerem, az is egy elvont figura.
Egyébként, nem is akárki,hanem tanszékvezető is."A közgazdaságtan doktora".
Állítása szerint, a szociban gyakran fenyegették, mert rendszerellenes volt.
Például a tananyagba beleszőtte a "liberális dekadenciát"
meg az európai "populációcserét".
Gyakran előadás közben megáll és kérdező "hallottak már arról, hogy azok a szivárványos kis ördögök mit akarnak?".
Politikailag a Fidesztől jobbra van, de ha szavaz, szerintem tuti a Fideszre fog.Persze, ilyesmiket nem mond, de szerintem a pozícióját részben a politikai kapcsolatai miatt kapta.
Volt, amikor a migránsokat szidta.
A legjobb az, amikor azt emlegeti,hogy a francia felvilágosulás igazából elsötétülés és a liberális dekadencia előszobája.
Ő konkrétan megveti a liberális demokráciát.
Nem tudom te idáig mennyire fordultál meg értelmiségi körökben, de egy elég heterogén közeg... Van köztük liberális / konzervatív, mélyen vallásos / ateista, meg úgy mindenféle... És igen, szélsőjobbos is előfordulhat!
Az egyetlen magyar Nobel-díjas aki nem zsidó származású volt (Lénárd Fülöp) például szintén Szálasit támogatta.
Hú de "durva", azt a rohadt!!!44négy
Amúgy mi a gondod?
"Tehát ha valaki a populációcseréről mer beszélni, az szélsőjobbolali??? Érdekes... Tehát az a polkorrekt, ha valaki nem vesz tudomást a valóságról?"
Úgy néz ki igen egyes elemek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!