Mi vagyunk Európa legkeményebb népe, miért nem kezdünk vele valamit?
Mindenki tudja, hogy milyen egy gyerekkora a magyarnak:
16 évesen kötelező elmennie diákmunkára azért, hogy hónap végén végre lehessen valami enni. Internetre max mobilnet futja, az is a havi 2000 forintos ami a számlához van csapva így van pár mega egy egész hónapra.
Nyugattal ellentétben itt nem is ismerik a számítógép fogalmát a gyerekek, maximum a többségnek ilyen "netezős" gépe van, amin játszani nem igazán lehet, szóval a nyugati gyerekhez képest a mi gyerekeink nem ülnek otthon.
A diákmunkán szerzett pénzt a megélhetés érdekében egyből az egészet családi kasszába adják, magukra sohasem költenek.
Ezek után kérdem én: Ha ilyen ro***t durva, az európai élethez képest rendkívűl kegyetlen gyerekkorral kell felnőnie a magyarok 90%-ának, akkor, ezt mégis miért mi vagyunk olyan szegények? Azthittem az életben az marad fent aki kemény, akkor most mivan? Vagy ezek a kemények elmentek külföldre?
Amúgy aki nem hisz nekem, szivesen belinkelek 4-5 kérdést csak kapásból már innen, ahol leírják azt, hogy a 15 éves lány ne nyafogjon, hogy nincs otthon étele a testvérével együtt, miért nem megy el dolgozni, hisztis gyereke.
1.
Már készültem a kicsi 10%-ra, akinek nem ilyen gyerekkora volt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..
Ez idei kérdés ráadásúl!
Itt pedig ráugrottak a 17 éves gyerekre, mert nem tartja már el saját magát:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Ha ez nem általános akkor nem tudom mi.
Nyugaton is van diákmunka persze, csak ott arra költik a pénz nagyrészét, hogy hiper-szuper gépet vegyenek maguknak, elmennyenek nagy bulikba-fesztiválokra, vagy vegyenek maguknak drága ruhát. Egyszóval magukra költik, míg itt a fenmaradásra.
Ennél durvább már csak még keletebbre van.
Hogy van az, hogy a puhányabb nép(nyugat) sokkal jobban él, amikor a gép előtt ülnek gyerekként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!