Szerintetek is káros ez a Herby "jelenség"? Tegyünk ellene! Többi lent!
Szerintem van sok tanulságos videója. De hát azt csinálja amire igény van
Van bőven rosszabb. Én azt nem tudom felfogni, hogy a valóvilágban évről évre miket adnak le. Arra már tényleg nincs szó, olyan sok részről káros és sötét.
Te meg foglalkozz a saját életeddel, más téren úgysem tudsz semmit elérni.
#2: Az a gond, hogy hozzá képest a "Való világ" szépirodalmi oktatóműsornak is elmenne.
Bár ahogy az írásod stílusát nézem, te pont a Herby-félék célközönsége vagy.
Vagy talán fáj, hogy valaki rátapintott az igazságra? Nem lehet másnak véleménye, mert neked az nem tetszik? Mondd, kérlek, ki vagy te, hogy te beszélsz másokra, hogy mit érnek el az életben?
Simon, ne akadj ki ennyire, ezen nem érdemes, ő is azon az agyi szinten áll, mint a drága kis Herbyje. Emellett irigy arra, hogy van, aki a fejét gondolkodásra is használja, ami neki, meg a bálványozott primitív példaképének nem megy.
Nem érdemes hülyékkel vitatkozni, mert ahhoz, hogy szót érts velük, le kell süllyedned az ő szintjükre. Ott meg legyőznek a rutinjukkal.
A legtöbbet azzal lehetne tenni ellene, ha egyszerűen nem néznénk, de ez sajnos kivitelezhetetlen, mivel ahogy leírták előttem, erre van igény.
Ez egyébként elkeserítő, hogy ilyne mélyen van a társadalmunk. De csodálkozunk? Az emberek nagy része nem is neveli a gyerekét. (Más kérdés, hogy sok ha akarná, se lenne képes rá.) Bedugja a tévé elé, aztán hadd nézze a Való Világot, mert abban olyan izgi, hogy ki nyalt ki kit, biztos a gyerek is élvezi. Persze, hogy a most felnövő, illetve a jövő generáció erkölcsileg és szociálisan teljesen elkorcsul, amikor ezt a mintát látja.
Szerinted a tizenévesek hány százaléka tudja, hogy ki VV Zsófi? És szerinted hány százaléka tudja, hogy ki Dosztojevszkij? Hány tudja, hogy ki Czeizel Endre? Hány tudja, hogy ki Tóth Árpád?
Tisztelet a kevés kivételnek, de a mai generáció úgy nő fel, hogy azt a mintát látja, hogy az ember akkor valaki, ha minél többet meg tud inni, akkor ér el valamit, ha tajrészegen minél több nőt meg tud dugni (persze ennél többet nem jelent neki egy párkapcsolat), pár primitíven megfogalmazott, sekélyesen egyszerű elcsépelt gondolat meg már számukra mély bölcselet. Ezért van igény erre a mocsokra is.
Ki a franc vagy te, hogy toborozni akarsz ellene?
Azêrt, mert tèged nem èrdekel, mást mèg leköthet. Önmagát adja, van egy stílusa, de elfogadod, vagy nem. Egy csatornát pedig bárki lètrehozhat, ès azt oszt meg, amit akar(bizonyos korlátokon belül)...
Ne nèzd, ha zavar, ne akarj önjelölt ,,megváltò" lenni...
#2 vagyok.
Azzal a mondattal, hogy "Te meg foglalkozz a saját életeddel, más téren úgysem tudsz semmit elérni." nem írtam szerintem semmi bántót.
Arra céloztam, hogy felesleges ilyenen gondokoznia, mint hogy a mai fiatalokra káros az internet stb, mert úgysem ér el semmit, nincs hatással rá, pl ilyennel hogy gyk-n mérgelődik, vagy szervezkedik az interneten, mérges kommenteket ír..
Helyette az idejét sokkal hasznosabban is eltölthetné, pl saját magával. Mi ebben a támadó?
Már jó egy éve nem nézem a videóit, de még régen volt rengeteg eredeti videója, tehetséges sok mindenben, lehet azóta lejjebb adta a színvonalban, azt nem vitatom, de te meg azt ne vitasd, hogy régen érdemes volt nézni.
Tanulságos videója is volt bőven, pl mikor a múltjáról, fiatalkoráról beszélt. most nem találom azt a videót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!