Gyakori jelenség, hogy az utcán megfogják lányok fenekét?
Figyelt kérdés
Tegnap este egyedül mentem az utcán (forgalmas sétálóutca).Jött velem szembe kettő kisebbségi fiatalember, és mikor mellém értek, az egyik megfogta a fenekem. Először megálltam, annyira ledobbentem, hátrafordultam, láttam, hogy röhögnek, de egyszerűen nem jött ki hang a számon.. Nem voltam egyáltalán kihívóan öltözve(hideg is van, meg amúgy se szoktam) farmer, hosszúujjú, pulcsi a derekamra kötve, meg egy magassarkú csizma. Most elolvastam néhány ilyen témájú kérdést ezen az oldalon és meglepodtem, hogy utcán is van ilyen, tömegközlekedésnél meg aztán... Veletek történt már hasonló? :)2014. nov. 8. 10:42
1/1 anonim válasza:
Ezeknél az is hogy az anyjukat k.ják:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!