Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért költünk többet multikra,...

Miért költünk többet multikra, mint a hadseregre?

Figyelt kérdés

Nem hiszem el hogy segítség nélkül nem bírnak felhúzni egy gyárat vagy üzemet.

A GE Hungary is 400 milliót kapott "támogatás" címszó alatt,majd fél év múlva kirúgott 2000 embert.

Ennyi erővel kifizethettük volna a bért a munkásoknak, ugyanott vagyunk.

http://www.youtube.com/watch?v=dfbcFH8ZkHQ&feature=channel

0:25-nél

2010. jún. 3. 13:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Én 5 éve nem vásároltam multiban és basszus élek meg van minden és még a pénzemet se nyúlták le."

ja de a kisbolt, ahol vásárolsz, az ott vásárol. erről ennyit.

"Van házam és autóm és mégse tartozom a bankoknak. Nincs se bankra se multira szükség, mert csak kifosztják az embereket."

meg az adódat is rendesen fizetted és az egész árát becsületes munkával magad kerested meg.

na persze...

2010. jún. 3. 18:15
 22/22 anonim ***** válasza:

Azért költünk többet multikra mint hadseregre, mert az egyikre szükségünk van a másikra kevésbé.

Ettől még egyet értek, hogy segíteni kellene a hazaiakat az életben maradásban, de a nagy multiutálatnak nincs értelme, bőven akad még mellettük lehetőség. persze tudom, keményebb a verseny, de fel kell venni velük. persze, nem fogsz olcsóbbat termelni, termelj jobbat, adj el másnak, adj el jobban adj el máshol, vidd házhoz ésatöbbi. aki akar, megoldja.

2010. jún. 3. 23:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!