Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért költünk többet multikra,...

Miért költünk többet multikra, mint a hadseregre?

Figyelt kérdés

Nem hiszem el hogy segítség nélkül nem bírnak felhúzni egy gyárat vagy üzemet.

A GE Hungary is 400 milliót kapott "támogatás" címszó alatt,majd fél év múlva kirúgott 2000 embert.

Ennyi erővel kifizethettük volna a bért a munkásoknak, ugyanott vagyunk.

http://www.youtube.com/watch?v=dfbcFH8ZkHQ&feature=channel

0:25-nél

2010. jún. 3. 13:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Igen, a vállalkozóknak akkor is adózni kell ha nem termeltek semmit.A Sony ? Hát, nem fogok érte könnyeket hullatni, gondolom ők is két kézzel tartották a markukat a támogatásért.

Előbb-utóbb úgyis kivonulnak, mert Kínában nincs minimálbér meg emberi jogok stb.

10 év múlva úgyis minden nagyobb vállalat Kínában fog legyártatni mindent, szóval ez nekem nem újdonság.

Őszintén szólva nem tudom kinek juthatott eszébe az hogy csődítsük be a multikat aztán építsük rájuk a gazdaságot.Foglalkoztatási téren kiegészítésnek jók,de hogy erre építeni a nagy részét.

És miért kell őket támogatni? Nincs elég tőkéjük ?

Én egy huszárvágással megvonnám minden multitól a támogatást meg a bankoktól.Gazdálkodják ki.

Nekem mikor fizetnek a bolt előtt hogy oda menjek be vásárolni ?

2010. jún. 3. 15:13
 12/22 anonim ***** válasza:

"Őszintén szólva nem tudom kinek juthatott eszébe az hogy csődítsük be a multikat aztán építsük rájuk a gazdaságot.Foglalkoztatási téren kiegészítésnek jók,de hogy erre építeni a nagy részét.

És miért kell őket támogatni? Nincs elég tőkéjük ?

Én egy huszárvágással megvonnám minden multitól a támogatást meg a bankoktól.Gazdálkodják ki."

Vajon kinek basszus és mért? Mert Kohn adja Grünnek és az meg vissza.

2010. jún. 3. 15:27
 13/22 anonim ***** válasza:
15%
Magyarországnak nem hadserege van, hanem Honvédsége.
2010. jún. 3. 15:48
 14/22 anonim ***** válasza:
52%

Mert a Multik munkát adnak a tömegeknek, már amennyire.

A Tömegek meg adót fizetnek a munkabérükből és az elköltött fizetésükből, nameg elvétve a multi is becsenget valamennyi adót.

Ellenben a hadsereg semmit sem csinál, csak viszi a pénzt. Vagy amit csinál annak sincs gazdasági haszna, legalábbis nem ennek az országnaka hasznára

Hát ezért!

2010. jún. 3. 16:09
 15/22 anonim ***** válasza:
20%

ha nincsenek multik nem lenne még munkahelyetek se te turbómagyar, akkor még többet lehetnél a jobbikos gárdáddal.

üdvözlettel: egy valódi zsidó

2010. jún. 3. 16:09
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarom védeni a multikat, mert tönkrebsszák a kiskereskedőket, de azt a 400 millát kb arra kapta, hogy itt kialakítsa az infrastrukturáját, felépítse az épületeit stb..

Az utánna itt is marad mert nem fogja tudni a hátán kivinni..

Az embereket meg nyilván azért rugdosta ki, mert nem jött be az a számítás amit itt remélt amikor ide beruházott..

A Sony is szerintem ezért lép le, van egy szint ami alá nem megy, és ha azt nem tudja kihozni nyereségbe akkor beleszrik mindenbe...

De nyugi, ma még sony gyár, két hét múlva meg leverik a táblát és LG gyár lesz helyette..

2010. jún. 3. 16:14
 17/22 anonim ***** válasza:
23%
Csak lejár majd a zsidók ideje megint. A gusztustalanságukat és kapzsiságukat nem sokáig fogják tűrni. Én 5 éve nem vásároltam multiban és basszus élek meg van minden és még a pénzemet se nyúlták le. Van házam és autóm és mégse tartozom a bankoknak. Nincs se bankra se multira szükség, mert csak kifosztják az embereket.
2010. jún. 3. 16:18
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

A Sony lelép, de nyugi mert őszre jön a Hankoo (gumigyár) vagy mi, ráadásul pesthez közelebb mint Gödöllő..

Már épülőben van..

2010. jún. 3. 16:18
 19/22 anonim ***** válasza:
31%

ma 16:18

Tod erre azt mondom neked, hogy Neumann is zsidó volt, sőt Einstein is.

És ha ők nincsenek, akkor nem lenne min bepötyögnöd ide, és atomreaktor hiányában, nagyon nagyon megnéznéd hogy mennyi időre kapcsolod fel a villanyt!!!

2010. jún. 3. 16:21
 20/22 anonim ***** válasza:
2010. jún. 3. 16:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!