Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 888 hírportál szerintetek...

A 888 hírportál szerintetek objektív?

Figyelt kérdés

#FIDESZ #objektív #elfogultság #liberális. jobboldali
2017. dec. 20. 08:30
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok fideszzombi, csupán nagyra tartom a kormány munkáját, mindazt, amit az emberekért tesz. A balos újságok pedig csak irigykednek, mert nem a kenyéradó gazdáik vannak hatalmon. Őszintén remélem, hogy még jó sokáig Fidesz kormány lesz az országban.
2017. dec. 20. 10:00
 12/45 anonim ***** válasza:
96%
Nem.
2017. dec. 20. 10:06
 13/45 anonim ***** válasza:
91%

De, biztos nem vagy az, azért kezdted el rögtön szidni a baloldalt, amint kimondták az igazságot a kedvenceidről.

Legalább lenne gerince a hozzád hasonlóknak, hogy elismerjék.

2017. dec. 20. 10:06
 14/45 anonim ***** válasza:
29%
Egyetlen hírportál se objektív, mindegyik valamelyik politikai oldalhoz húz.
2017. dec. 20. 10:08
 15/45 A kérdező kommentje:
Mert mi az igazság? Az hogy jól kormányozzák az országot?
2017. dec. 20. 10:11
 16/45 Dymo ***** válasza:
84%
Jól kormányozzák? Én ezt csak itt hagyom... [link]
2017. dec. 20. 10:14
 17/45 A kérdező kommentje:
LOL. A balos kormányok szerencsére nem loptak egy fillért sem. Egyfelől. Másfelől meg a balliberek számára ha a fidesz KÖLT valamire, az egyből lopásnak minősül. Mégis, mivel igazoljátok ezeket az ezermilliárdos lopásokat? :)
2017. dec. 20. 10:18
 18/45 Dymo ***** válasza:
91%

Figyelj már, mondtam hogy az előzőek nem loptak? Nem. Mentesíti ez a fiúkat bármi alól? Marhára nem. Ez a dedós érv kifejezetten feltud idegesíteni. Ha ellopták már valamidet szóljál, mert megyek én is pár cuccért, ha ez úgyis rendben van.

Milyen bizonyíték kell? Volt egy remek oknyomozó cikksorozat az önkormányzati lakások átjátszásáról, naponta derülnek ki valami simlik. De nézd csak meg a gázszerelő mesebeli meggazdagodását is. Ilyen a világon nincs.

2017. dec. 20. 10:25
 19/45 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy nektek már az is lopás, ha már egy ujjal is hozzányúlnak a közpénzekhez. Meg amúgy is, megnézném én azt a marha jó kis oknyomozó cikksorozatot, mennyire állnak stabil alapon a benne írottak. Tuti nem valami ballib oldal közölte le, ugye? Xd
2017. dec. 20. 10:34
 20/45 Dymo ***** válasza:
91%

"Nektek". Mondtam egy szóval is, hogy kivel szimpatizálok? Egyébként jelenleg a Kétfarkú lesz a befutó, ha így haladnak a dolgok. Nem értem, miért olyan hihetetlen, hogy valaki egyik oldalt sem csípi, és látja mindkettőnek a hibáit?

Mi lenne neked a hiteles forrás? Azt gondolom te sem gondolod komolyan, hogy a kormánypárti média leközöl valami oknyomozós cikket, vagy ahol szó van a 30-300%-os túlárazásokról, vagy a 155 milliós TEAKONYHÁRÓL a Puskás Akadémián.

2017. dec. 20. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!