A 888 hírportál szerintetek objektív?
De, biztos nem vagy az, azért kezdted el rögtön szidni a baloldalt, amint kimondták az igazságot a kedvenceidről.
Legalább lenne gerince a hozzád hasonlóknak, hogy elismerjék.
Figyelj már, mondtam hogy az előzőek nem loptak? Nem. Mentesíti ez a fiúkat bármi alól? Marhára nem. Ez a dedós érv kifejezetten feltud idegesíteni. Ha ellopták már valamidet szóljál, mert megyek én is pár cuccért, ha ez úgyis rendben van.
Milyen bizonyíték kell? Volt egy remek oknyomozó cikksorozat az önkormányzati lakások átjátszásáról, naponta derülnek ki valami simlik. De nézd csak meg a gázszerelő mesebeli meggazdagodását is. Ilyen a világon nincs.
"Nektek". Mondtam egy szóval is, hogy kivel szimpatizálok? Egyébként jelenleg a Kétfarkú lesz a befutó, ha így haladnak a dolgok. Nem értem, miért olyan hihetetlen, hogy valaki egyik oldalt sem csípi, és látja mindkettőnek a hibáit?
Mi lenne neked a hiteles forrás? Azt gondolom te sem gondolod komolyan, hogy a kormánypárti média leközöl valami oknyomozós cikket, vagy ahol szó van a 30-300%-os túlárazásokról, vagy a 155 milliós TEAKONYHÁRÓL a Puskás Akadémián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!