A 888 hírportál szerintetek objektív?
Figyelt kérdés
2017. dec. 20. 08:30
1/45 anonim válasza:
Hahaha. Nem. Szélsőségesen kormánypárti.
2/45 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk sokmindenben igazuk van. Igaz, szerintem Orbánnak is igaza van majdnem mindenben.
2017. dec. 20. 08:39
4/45 A kérdező kommentje:
Ja, a balosoknak minden fidesz propaganda, ami nem azt szajkózza, amit ők.
2017. dec. 20. 08:52
5/45 anonim válasza:
Szerintem nincs objektív médium , mindnek van érdekeltsége.
Pl ellenzéki 24 444 hvg index
Kormanyparti origo
6/45 tgt válasza:
Minden sajtótermék valamilyen érték mellett elkötelezett. például liberális értékek, konzervatív értékek, baloldali értékek, vagy ezeknek valamilyen keveréke, stb. Ez nem baj. A 888 viszont nem értékek mellett áll ki, hanem a kormány propagandáját nyomja.
7/45 anonim válasza:
Nekem mocskos propagandának tűnik. Két okból. Sosem láttam még egyetlen egy olyan cikket sem, ami kicsit is kritizálná a kormányt. Az ellenzéket viszont az aktuális kormány narratíva szerint válogatás nélkül sorosbérencezik... meg úgy általában a legkülönbözőbb kamu vádakkal illetnek bárkit, aki kormánykritikus.
A bunkó öntelt stílusuk már csak hab a tortán.
A balos sajtó se mindig objektív, de: ők kritizálják az ellenzéket is, plusz nem az adómból tartják fenn magukat.
8/45 anonim válasza:
Szerinted?!
"Karácsonyi ajándék a 888 olvasóinak. Mától rendszeresen, friss tartalmakkal jelentkezik nálunk a Best of Viktor. Mert az orbánizmus szexi!"
9/45 A kérdező kommentje:
Minek kritizálni a kormányt? Éppen elég sok dolgot jól csinálnak. Az ellenzék sokkal bénább, a balos kormányok meg szörnyűek voltak.
2017. dec. 20. 09:41
10/45 anonim válasza:
Minek kritizálni ??!?!?! Nem alapvető hogy a mindenkori hatalommal szemben kritikusak vagyunk? Nem ez a demokrácia lényege?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!