Természetesen nincs, mivel Magyarországon nincsenek demokratikus választások. A csaló választási törvényük segítségével garantált a 2/3 még 28%-ból is, a választás csupán színjáték, ahol a hazaáruló álellenzék marakodhat a maradékon.
2017. dec. 11. 15:34
12/31 anonim válasza:
Nincs ertelme. Mindegy ki marad hatalmon, vagy kit valtanak le, az eredmeny ugyanaz: korrupt politikus, akinek csak a sajat zsebe szamit, a hetkoznapi ember le van tojva.
3 perc a szavazofulke, de 10 eve nem jartam arrafele.
2017. dec. 11. 16:28
13/31 anonim válasza:
Nincs értelme, mert csak hataloméhes embereket juttattok a hatalomra, aki ellenetek fog működni! Kösös ügyekről kell szavazni, nem politikus személyekről. Hogy lehet ilyen birka nép a magyar, h még mindig a megváltót látja a politikusokban? Ennyi év tapasztalat után! Jó sötétek vagytok! Teljesen mindegy, h kire szavaztok! A zsidók már egyezkednek a pártokkal a háttérben, és az lesz amit ők akarnak! Fidesz most azért nyal nekik annyira!
2017. dec. 11. 22:10
14/31 anonim válasza:
Otthonmaradás az olyan, mintha a legtöbb szavazatot kapó pártra szavaznál, tehát jelenleg a kommunistákra (fideszre).
Én se nagyon tudom kire szavazzak, mert gáz mind, de ilyenkor úgy szavazok, hogy kiegyenlítsem a külömbségeket, hogy a kommusták (fidesz) minél kevesebbet kapjanak.
2017. dec. 13. 09:23
15/31 anonim válasza:
Ezzel a hozzáállással megint a tolvaj fidesz fog nyerni, és véglegesen diktatúrába fordul az ország. Ha neked 15-30 percet nem ér meg az hogy a gyereked ne diktatúrában éljen, akkor nincs több kérdésem. Én akkor is elmegyek szavazni ha 40 fokos lázas leszek, mégpedig a Jobbikra, mert egyedül nekik van esélyük leváltani ezt a tolvaj, hazug, diktátor bagázst akik 8 éve teszik tönkre az országot. Pont elég volt belőlük.
2017. dec. 13. 11:31
16/31 anonim válasza:
Biztos en vagyok a hulye, ugyhogy valaki magyarazza mar el, hogy tud valaki nyerni a nem szavazassal. Lehetoleg az en peldamra alapozva:
1, Egy millio szavazobol 600 ezren szavaznak X-re, igy kijelentheto hogy X 60%-al nyerte a valasztast.
2, Az emberek utalnak minden politikust, igy csak 100 ezren mennek el szavazni, ebbol 60 ezer ugyanugy X-re szavaz. Tehat a masodik esetben is X 60%-al nyert.
2017. dec. 13. 12:18
17/31 anonim válasza:
Es ne gyertek azzal hogy a 2-ik esetben az otthonmaradt tobbseg biztos Y-ra szavazott volna. Annak nincs logikaja es korantsem bizonyithato.
2017. dec. 13. 12:21
18/31 anonim válasza:
Aki nem szavaz, az elfogadja hogy mások döntsenek helyette...
2017. dec. 20. 11:04
19/31 anonim válasza:
Döglégy for president
2017. dec. 20. 13:09
20/31 anonim válasza:
Pozitív Visszacsatol következetesen Orbánt plagizál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!