Hová menekülnétek?
Ha még gyakoribbak lennének a merényletek?
Lehetne valahol menekültstátuszt kérni az EU-n kívül már most? Arra hivatkozva, hogy nem érezzük biztonságban magunkat, mert az EU beengedett papírok nélkül, ellenőrizetlenül kétmillió embert abba a szabad átjárhatóságú területre, ahol élünk. Ezekről az emberekről nem tudjuk kicsodák, titkolták a személyazonosságukat, csak az biztos, hogy vannak olyanok közöttük, akik merényleteket követtek el. Joggal félhetünk a többitől is, hiszen mindig egységesen cselekszenek, ahogy a papírjaikat is egységesen tüntették el, hiszen csak így rejtőzhetnek el köztük olyanok, akik már szerepelnek a terror miatt elítéltek között.
Én bevallom, félek ezektől. És a Charlie Hebdo elleni merénylet óta - ami még nem volt olyan, mintha engem is érinthetne - ez a félelmetes megfoghatatlan valami egyre jobban a közelembe jön, láthatatlanul itt jön-megy köztünk, csak most épp nincs olyan kedve, hogy ártson. Szóval tényleg gondolkodom, hogyha tovább durvulna a helyzet, merre lehetne indulni.
A mentális zavarod bearanyozta az estém :)
Sosem értettem mért szavaznak a fideszre de te megvilágosítottál, pont ilyen elmebetegek lehetnek mint te.
Az, hogy menekült még oké, de aki mentálisan instabil lehet behálózza épp egy terrorista szervezet.
Hogy mindenki terrorista egy adott vásárban és a végén ő hajt tömegbe.
igy lesz a terrortól rettegőből potenciális terrorista
eddig ahány merénylet volt nagyját épp ilyen magányos őrültek csinálták
a nizzai marokkói fickó se működött a terroristákkal együtt csak begolyózott
ölni akart és meg is találta rá az okot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!