Hova menekülnétek, ha kitörne a harmadik világháború?
Nem mennék sehova.
De ha nagyon úgy érzed kérdező, valamelyik pszichiátrián kezdjed a keresgélést.
Nagyon jó nyugtatók vannak manapság.
Atomháború esetén teljesen mindegy....Észak-Amerika, Európa és Ázsia egy része is lakhatatlanná válna.
A többi kontinens, Afrika, Ausztrália, Dél-Amerika pedig megfertőződne.
Atomháború elől nem kellene menekülni. Nem láttad a veszélyes partvidék c. filmet. Nekem nagyon átjött, mi is lenne, ha egy ilyen megtörténne.
Ha viszont kitörne valami háború itt mifelénk, én biztos mennék a családommal egy békésebb országba, vinném, amit tudok, aranyam olyan sok nincs, a pénzem lehet akkora semmit nem érne(amúgy az sincs sok), de vinném a kutyáinkat, tudod, ilyenkor derül ki, mi érték az életünkbe, mi nem, a sok összeharácsolt tárgy hirtelen felesleges teherré válna, pedig mennyit dolgozunk egy-egy darab lomért.
Már ha lengedezne a háború szele, elkezdenék nyugat felé orientálódni, lehetőleg hogy pár órán belül elérjem Svájcot vagy Liechtensteint. Azok mindig kimaradnak a dolgokból. Ha pedig vészesen közelít a szarvihar, irány Kanada.
"Miért kéne menekülnöm? Én magyar vagyok."
És ettől nem fog a golyó?
Nos valószínűleg Svájcba - nem engednének be. Mindenki oda menne. Egyébként talán Brazília.
Egyébként 1: háború nem lesz.
2: ha lesz is, nem atomháború, hanem biológiai. Miért tennék lakhatatlanná a leendő gyarmatokat, amikor megtehetik, hogy egy biológiai fegyverrel megölik a lakosságot és bevonulnak. Természetesen hogyan fejlesztenek biológiai fegyvert? 1: megvan a fegyver, csinálnak ellenszert és azután bevetik. 2: megvan a gyógyszer és csinálnak hozzá fegyvert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!