Hova menekülnétek, ha kitörne a harmadik világháború?
Egy világháborúban nincs hová menekülnöd!!!
Ez a háború nem olyan lesz, mint az első vagy a második!
ha érdekel nézd meg ezt az oldalt: masodikeljovetel.hu
Abban az esetben, ha további kérdésed merülne fel, szívesen válaszolok rá (ha tudok)!
Bekéretőznék Svájcba. Ha nem engednének be, Grönland, Antarktisz, lakatlan szigetek sok-sok konzervvel és könyvekkel:D Esetleg 10 db mobillal, 100% töltöttséggel, mobilnettel.(Y) Ja és persze vinném a macskámat is, 100 db macskakonzervvel együtt!
Viccet félretéve, nem mi kavartuk a sz.rt, hagyjanak ki a háborúból bennünket !!
Kedves kérdező!
A kérdésed nem is lehetne aktuálisabb, magam is ezen gondolkodtam. Chile az egyetlen alternatíva szerintem. Az Andokban el lehet bújni, ráadásul ott ismerik és szeretik a Magyarokat. Chile ráadásul az egyik legbiztonságosabb dél-amerikai ország. Én minden mozdítható ingóságomat pénzzé tenném és aranyat vásárolnék belőle, csak a családi képeket vinném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!