Ti hova menekülnétek?
Ha megtörténne a világon egy olyan dolog,mint a Legenda Vagyok című filmben.
Te immunis lennél és rajtad kívül még lenne veled 20-30 ember.Te hova vennéd be magad amit biztonságosnak éreznél?
Én Budán a Citadellába,az könnyen védhető,magas falai vannak,és belátni onnan az egész várost.
És ti?
Ha ez így lenne akkor 3 olyan lehetőségem lenne ahová mehetnék. 1. Házam, elég masszív könnyen védhető vas szerkezetű ajtók vannak és jól el lehet barikádozni.
2. Nagy apám szőlőse, erős kis ház van ott nagy pincével ami nagyon jó stabil állapotban van kb 50 férő helyes mivel hegyoldalban van viszonylag nehezen megközelíthető ha a kis utat elzárjuk pár kidőlt fával.
3. Haverom konditerme. Nagy helyiség a fele alagsorban található van ott minden jó nagy és az ott található gépekből és súlyokból jó barikádot lehet csinálni, illetve annak az emeletén egy kisbolt is található ha élelemre lenne szükség.
"Föld összes gázolaja az enyém"
... és megkérnéd, hogy termelje ki magát, és sétáljon fel hozzád a parlamentbe ? vagy hogyan ??
és megkérnéd, hogy termelje ki magát, és sétáljon fel hozzád a parlamentbe ? vagy hogyan ??
Ami Budapesten lévő benzinkutakon van az elég lenne életem végéig, okoska.
Egy régi laktanyába. Nappal portyáznék, éjjel meg a sötétben, elzárkózva kuksolnánk.
Az egész estés világítás hülyeség. A filmből tudhatjuk, hogy azok az 50wattos óriáslámpák se bírták a boltíves épület elött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!