Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem küldtem vissza a nemzeti...

Nem küldtem vissza a nemzeti konzultációt. Hazaáruló lennék?

Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 11:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

15-ös

Talán így elérhető:

[link]

2017. dec. 2. 13:46
 22/29 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagy hazaáruló!

Ez a marhaság egy kisebb erdő faanyagát tette a szemétbe!

Ez a legnagyobb baj. Közben már százan megfagytak, mert nem lehet fát venni - és még igazi tél sem volt!

2017. dec. 2. 13:53
 23/29 anonim ***** válasza:
86%
Hát, ha az vagy, akkor az ország 3/4-e szintén az. Szóval, nyugi, népes "klub" tagja vagy.
2017. dec. 2. 13:54
 24/29 anonim ***** válasza:
34%

Nem. Nem vagy hazaáruló.

Mindenesetre nem érted meg a lényeget.

Nem annyira magukról a kérdések tényszerűségéről van szó. Például én sem értem, hogy hogy jön ki a migránsonként 9 millió forint. A Soros-tervben évente 5 ezer Euróról és 2 évente 15 ezer euróról van szó. Ez sehogy sem 9 millió. Valójában azonban ez az összeg nem is fedezi a tényleges költségeket.

Az éve egy millió migrást Soros azóta 300 ezerrre módosította. Ezzel csak az a baj, hogy egy ilyen "elvileg korlátozott meghívás" valójában nem fogja korlátozni a számukat, s a könnyített családegysítéssel jóval több lesz mint 1 millió.

2017. dec. 2. 14:01
 25/29 anonim ***** válasza:
19%

Hát figyelj, 2 válasz van:

1. Egyetértesz vele, kitöltöd igennel, vissza küldöd

2. Nem értesz vele, kitöltöd nemmel, vissza küldöd

Azzal semmit sem érsz el ha nem küldöd vissza ennyi...

2017. dec. 2. 14:19
 26/29 anonim ***** válasza:
55%

Két hasznos dolgot tehetsz:

1: ha a környezetedben összegyűjtöd, és elviszed a szelektív hulladékba az egész konzultációs anyagot.

2: Ha a környezetedben összegyűjtöd, és odaadod a hajléktalanoknak, hogy adják le pénzért a papírokat.

A válaszlevél (is) csak a felesleges költségeket növeli...

2017. dec. 2. 14:47
 27/29 anonim ***** válasza:
Én nem is kaptam. Hát így nehéz is visszaküldeni. Lehet hogy nem küldtem volna vissza. De lehet hogy igen. Amíg nem küldenek addig nem tudhatják. Ez a bizonytalanság már megmarad az idők végezetéig. Én vagyok a nemzeti konzultáció "Schrödinger macskája".
2017. dec. 2. 17:32
 28/29 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a tiéd berakták a visszaküldöttek csomagba.
2017. dec. 2. 20:14
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem, mert mindkettő álságos pióca, OV is és SGY is, és persze én sem vagyok kivétel, de én legalább tudom magamról, ezért tudom, féreg mind a kettő. Nincs hibátlan ember.

Tisztázuk.

1. Igen, Soros egy gci

2. Igen, Orbán egy gci

Hogy melyik a gcibb, azt nm tudom eldönteni.

2017. dec. 2. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!