A nemzeti konzultációt jobb lett volna inkognitóban kitölteni?
Egy cikket olvastam arról hogy akik kitöltötték azoknak "ellophatták,, bizonyos adatait:
Akkor jobb lett volna virtuális gépen, sandboxban futtatott, tor böngésző alatt (létrehozott új e-mail címmel) kitölteni?
Vagy ezek csak kamu hírek amiket Soros György terjeszt?
Nem kellett hozzá létező e-mail, se létező név. Bármit elfogad a rendszer.
A cikk pedig amit belinkeltél, informatikusként mondom, hatalmas marhaságokat ír.
Oké, köszi!
Pedig már azon gondolkodtam hogy ha megfertőződött a gépem, érdemes lenne teljesen újratelepíteni, nehogy ez miatt veszélynek legyek kitéve.
De így akkor talán nincs nagy baj. :)
Nem értem miért kell ilyen álhíreket terjeszteni...
# 4
De azt mondták hogy egy embernek csak 1x szabad kitölteni, azt is csak akkor ha nem küldte vissza a levelet.
Ha többször is ki lehet érvényesen tölteni, akkor lehetséges hogy hamis eredményt kapunk...nem?
Minden esetre látom ezt nagyon elhibáztam!
Jobb lett volna ha visszaküldöm a levelet!
"De azt mondták hogy egy embernek csak 1x szabad kitölteni, azt is csak akkor ha nem küldte vissza a levelet.
Ha többször is ki lehet érvényesen tölteni, akkor lehetséges hogy hamis eredményt kapunk...nem?"
Egyem a naiv szívedet.
Hát de akkor ez alapján hogy fog tudni szembeszállni a kormány Brüsszel-el?
Úgy értem akkor nem sok értelme lenne az egésznek.
Lehet hogy van valami beépített figyelőrendszer, ami majd később kiválasztja a hamis eredményeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!