Nem küldtem vissza a nemzeti konzultációt. Hazaáruló lennék?
"A sor birka meg elhiszi.. nekik küldöm ezt a videót [link]
"
kedvenc kommentem a videó alól :
"Ostoba barmok. De azzal sikerült magát kiröhögtetnie magát az N1-nek, hogy az Újlipótváros határán csinál "reprezentatív" közvélemény-kutatást. Annyira kilóg a lóláb, hogy ennél jobban nem is lóghatna ki."
hahaha :DD na nembaj azért, az is beszédes, hogy a jobbik propaganda TV-jét így megtűrték ott, ahol akár csak 7 évvel ezelőtt is vért hányt volna a sok bolsi öreg
Nem. Szabad ország, mindenki azt csinál amit szabad :)
#7 itt mekkora volt a mintavételezési hiba? Eleve csak egy város(gondolom Budapest), ha jól számoltam 29(lehet 30) pasi volt az 50-ből, most korosztályokba már ne is menjünk bele. (és feltételezzük, hogy nem vágták meg a felvételeket)
Ehhez képest a népszavazásnál meg 3,2 millióan szavaztak a betelepítések ellen. Szóval azt feltételezni, hogy ennek a kétharmada vette a fáradtságot és feladott egy levelet talán nem olyan légből kapott.
"nem légből kapott. De az sem, hogy a neten meg 1 ember valszeg kitöltötte 3szor..."
A papíron visszaküldöttek száma van kétmillió, ha úgy tetszik, amit neten töltöttek ki, azt ne számold.
15-ös
Ez jóóó... Tegnap még ott volt. Mindenesetre kinyomtatva még megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!