Fideszesek! Ti is halál nyugodtan várjátok a választásokat?
Nekem senki nem fizet, szimplán leírtam a gondolataimat. Viszont a független barátaid pont holnap fogják szapulni az országunkat. Itt is a forrás hozzá:
"Nekem senki nem fizet, szimplán leírtam a gondolataimat. Viszont a független barátaid pont holnap fogják szapulni az országunkat."
Ezek nem a te gondolataid amit az előző kommentedben leírták, hanem a fideszé. És origo-t még véletlenül se linkeljél ide, mert még a fidesz szavazók is tudják h csak a fidesz irodából kiadott szöveget merik leírni.
"Nekem senki nem fizet, szimplán leírtam a gondolataimat. Viszont a független barátaid pont holnap fogják szapulni az országunkat. Itt is a forrás hozzá:
Pedig még volt bennem remény, hogy nem vagy ilyen hülye, csak pénzért csinálod ezt. De nem. Annyira birka vagy, hogy kötelességednek érzed hogy a Fidesz agymosást mindenkihez eljuttasd, és ezért az ügyért dolgozz hosszú órákat xD.
S még büszke is vagy rá hogy "senki nem fizet neked ezért". Pedig még azt megérteném hogy pénzért csinálod, megkell élni valamiből :))).
# 31/33 Időpont tegnap 22:31
Ha Viktor füttyent, a kertjét is felásod, vagy ez az internetes dolog az egyetlen, amit ingyen dolgozol a "párt" érdekeiért?
Híradóban is pénzért mondják be a hazugságokat, aki mondja, az is látja benne a logikai hibák tömkelegét, és a csúsztatásokat, hazugságokat, de hát, neki ez a munkája.
De te ingyen is végzed. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!