Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Ti is halál...

Fideszesek! Ti is halál nyugodtan várjátok a választásokat?

Figyelt kérdés
Talán még a 2/3 se kérdéses :D
2017. nov. 30. 09:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
4%
Hát ettől a nyugalomtól kicsit tartok, mert sok ember úgy lesz vele "minek menjek el szavazni úgyis meg lesz nekik"
2017. nov. 30. 12:03
 12/34 A kérdező kommentje:
Jó, hát akkor ezt megbeszéltük :D
2017. nov. 30. 12:06
 13/34 anonim ***** válasza:
Ki tudja Sorostól az EU-ig mindenki beáll a kampányba, és a bírka módjára megszerzett szavazók egyik perctől a másikra átállnak a "nyertes" oldalra?
2017. nov. 30. 12:17
 14/34 anonim ***** válasza:
(Demokratikus úton nincs esély megdönteni a Fideszt. ) Ilyen hazugságok kimondásakor nem szakad rád a plafon? Nagyobb társaságba ne hangoztasd nehogy rádhívják a kényszerzubbonyosokat
2017. nov. 30. 12:29
 15/34 anonim ***** válasza:

#14 "(Demokratikus úton nincs esély megdönteni a Fideszt. ) Ilyen hazugságok kimondásakor nem szakad rád a plafon?"

Azt mondom "esély"....

A jelen állás esetén tényleg nincs...

Az ellenzék még a saját oldalán se tud megegyezni, nem hogy DK-Jobbik együtt énekelje a Kumbajját a tábortűznél...

Persze... Az okos megmondóemberek nyilván kikotyvaszthatják a "nyerő" konfigurációt, de ebbe még a szavazók is beleszólnak majd...

Hogy fog a Gárda mellényes Árpádsávos Jobbik szavazó a Körúton belüli klikkre voksolni, azt nem nagyon tudom... Meg azt se, hogy a Conchita szakállas se nem fiú se nem lány genderguru majd beteszi az x-et valami bőrfejűre...

Tehát ez nem hazugság hanem tény...

Talán ezért is vagy annyira felháborodva.

Azért kíváncsi leszek, hogy majd pünkt a DK hogyan fog viszonyulni a kevésbé demokratikus módszerek alkalmazásához...

Igaz... van valami a remény nevű hal temetése körül, de már nem emlékszem...

Azt szoktam mondogatni, hogy ameddig az ellenzék a megfelelő összefogási arányokat dekázza, addig a Fidesz rendben van...

Na de ha majd tisztességes programokkal pozitív üzenetekkel, vállalható, nem lejáratott arcokkal állnak elő, akkor bizony erősen fel kell körnie az alsóneműt.

Persze fél szemmel arra is figyelni kell hogy Soros "öröksége" az a pár milliárd dollár, hogyan lesz felhasználva nem-demokratikus úton, és ehhez hogyan fognak az ellenzéki pártok asszisztálni.

2017. nov. 30. 14:20
 16/34 anonim ***** válasza:
25%

Minek izguljanak? Ilyen életképtelen tesze-tosza ellenzék mellett simán nyernek.

Ahogy mondani szokták: ők már csak egy kávét kérnek.

2017. nov. 30. 15:01
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki az ellenzéket szidja, hogy teszetosza. A jelenlegi kormány nem az? van speciel programja a migráns és Soros témán kívül? vagy valami tenni akarás a plakátozáson kívül? Hazudnak állandóan? Korruptak? na és ennek ellenére szavaznak majd rájuk. Csak mert az ellenzék teszetosza, de hogy a jelenlegi se ér egy kalap xart se az is biztos... de hát a magyar nem a változást akaróak népe.
2017. nov. 30. 17:47
 18/34 anonim ***** válasza:
23%

"Mindenki az ellenzéket szidja, hogy teszetosza. A jelenlegi kormány nem az? van speciel programja a migráns és Soros témán kívül? vagy valami tenni akarás a plakátozáson kívül? Hazudnak állandóan? Korruptak? na és ennek ellenére szavaznak majd rájuk. Csak mert az ellenzék teszetosza, de hogy a jelenlegi se ér egy kalap xart se az is biztos... de hát a magyar nem a változást akaróak népe."

Az ellenzék egy része nem egyszerűen tesze-tosza hanem a Fidesznek dolgozik és szándékosan szabotálnak mindenféle kezdeményezést.

A Fidesz most nem azért fog nyerni, mert marha jók lennének vagy népszerűek lennének, hanem mert az ellenzék válságban van. Az csak részben igaz, hogy a Fidesz tenne ezért, ennél sokkal árnyaltabb a kép. Nem tűnt fel, hogy miután Botka lemondott és az MSZP bajba került rögtön utána MSZP-FIDESZ tv-vita volt? Érdekes JOBBIK,MSZP, LMP, EGYÜTT-PM, Momentum szóba sem jöhetett. Nem érdekelt a Fidesz egy erős MSZP-ben, de abban sem hogy eltűnjön, hiszen ha megszűnik, akkor nem lesz kire mutogatniuk.A választók nagy része meg van olyan sötét hogy ne emlékezzen vissza hogy a DK-s Gyurcsány MSZP-s ként volt kormányfő.

Egy szó mint szász, a Fidesz nem megnyeri a választásokat, hanem az ellenzék fog vereséget szenvedni, hiszen az MSZP "fénykorában" 1994-2002 között 1,7-2,3 millió szavazója volt, a Fidesznek volt 2014-ben 2,2 millió szavazója.

2017. nov. 30. 21:07
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is halál nyugodt vagyok, annak ellenére, hogy nem.vagyok fideszes.
2017. dec. 1. 02:14
 20/34 anonim ***** válasza:
tegnap 21:07 Ha a Fidesz ilyen rossz mint ahogyan írod akkor kíváncsi vagyok, hogy szerinted ha az ellenzék még náluk is rosszabb, akkor nem jobb is ha nem kerülnek kormányra? Elég nagy öngól szerintem amit írtál mert szerinted a Fidesz egy kalap... közbe az ellenzék meg válságban van. Ha egy kalap... nál nem jobbak akkor minek kerüljenek hatalomra szerinted? Egy kalap... mellett aki válságban van az ne is szóljon. 2 megoldás van arra amit írtál: Az elsőt már leírtam fent. A második az, hogy a Fidesz mégsem olyan rossz, mint mondod, azért szavaznak inkább rájuk az ellenzék helyett.
2017. dec. 1. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!