Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti elhiszitek vagy nem a...

Ti elhiszitek vagy nem a közel 2 millió visszaküldött kérdőívet?

Figyelt kérdés
Én elhiszem, mind a két nagymamám visszaküldte :)
2017. nov. 27. 22:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem akartam megsérteni a vidékieket, egyébként én is az vagyok, de ha folyton a fidesz-tévét nézném, én is elhinném, ráadásul a szomszéd se mondaná, hogy te, figyelj, ezek hülyének néznek, mert ő is azt nézné.
2017. nov. 28. 00:41
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2017. nov. 28. 01:53
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

"Kedves kettes! Az interjú Pesten zajlott, de vidéken, ahol csak a királyi tévét tudják fogni a szegények, az emberek tényleg félnek a migránsáradattól"

Te idióta,a kábel tv megszűnt, mindenkinek műholdas vagy digitális tv-je van azaz ugyan azok az adók foghatóak mint pestem de ne zavarjon.

2017. nov. 28. 02:35
 14/22 anonim ***** válasza:
41%

Olyan nehéz elhinni, hogy van 2 millió ember, aki nem akar mecsetet az utca végén meg szakállas muzulmán szomszédot 6 gyerekkel?

Lehet hogy a Fidesz túltolja a sorosozást, de ettől az EU keresztül akarja verni a felső határ nélküli kvótarendszert...

A kormány meg tudni akarja, hogy hányan értenek egyet az EU-val...

Persze borítékolható, hogy se a Jobbik szimpatizásnsok, se a balosok nem akarnak halal kaját az iskolai menzán...

Úgy hogy meglesz az a kétmillió.

Az meg hogy Hadházy félremagyarázta, hogy a megérkezéséig 400 ezret dolgoztak fel, az legyen az ő dolga...

Ez már megint az a pofon, amit az ellenzék magától dob fel és áll alá...

Már eljátszották, hogy mincs migránsprobléma, nincs kvóta, nem kötelező, meg hogy nincs Soros Terv...

Most az van műsoron, hogy megbukott a konzultáció...

Mire kezd ciki lenni, addigra tagadnak valami mást...

Közben az ellenzéki szavazók csendben anyázva szégyenlik magukat, hogy valaha is volt közük ehhez a társasághoz.

2017. nov. 28. 03:09
 15/22 anonim ***** válasza:
19%
Ahelyett hogy az ellenzék megkérdőjelezi a számokat, inkább húznák be fülük-farkuk, mert nekik biztosan nem küldenének vissza 2 millióan semmit. Így csak magukra haragítják ezt a 2 millió embert.
2017. nov. 28. 07:08
 16/22 anonim ***** válasza:
62%
Sajnos el kell hogy higgyem. A 10 millióból levetítve épp elég a megvezetett ember van, illetve még ott az írni olvasni tudó nyugdíjas is, aki cselekvőképes.
2017. nov. 28. 07:39
 17/22 anonim ***** válasza:
93%
Mivel bárki beküldhet akármennyit a neten, ez jól mutatja mennyire komoly dolog is ez.
2017. nov. 28. 08:40
 18/22 anonim ***** válasza:
27%

" Mivel bárki beküldhet akármennyit a neten, ez jól mutatja mennyire komoly dolog is ez."

Gondolom, lássák hogy egy ID címről mennyit küldtek, persze kilehet játszani pl.: netkávézóban összes gépről beküldeni bár nem hiszem hogy sok embernek ennyi szabad ideje lenne hogy ilyesmivel töltse el az egész napját

2017. nov. 28. 09:31
 19/22 anonim ***** válasza:
28%

#16 "A 10 millióból levetítve épp elég a megvezetett ember van..."

És az hogy van, hogy az ellenzéki szellemi világítótornyok, az igazság letétményesei nem képesek kivezetni a megvezetett tömegeket a sötétségből?

Akár a TV-ben, akár az interneten az ellenzéki média még mindig erősebb mint a kormányé...

De akárhogy keresem, nem találok olyan tartalmat, ami az orbántakaroggyon egy centivel is ttúlmutatna, csak mindent zsigerből fikáz, amit a kormány csinál.

Ilyen negatív társaságra meg nem sokan fognak szavazni, se a pártjaikra szavazni.

2017. nov. 28. 10:13
 20/22 anonim ***** válasza:
52%
Nem túl életszerű.
2017. nov. 28. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!