Mi a véleményetek az Orbán család barátjáról, Tiborcz Istvánról, aki több, mint 1100 millió forintnyi közbeszerzéssel gazdagodott?
Nem vagyok fideszes, de el kell ismerni hogy Tiborc többekkel ellentétben már a fidesz előtt is jól menő vállalkozó volt, milliós nagyságú tendereket nyert. Ugyanakkor a gazdagság neki is a fidesz kormány alatt jött el, így lett a jól menő ( milliós nagyságrendű ) vállalkozásból milliárdos. Ez nem sikerült volna ha nem az Orbán családhoz tartozik ( Orbán veje ), ha nem fideszes és persze nem a fidesz van hatalmon.
Mellesleg rengeteg helyen hibázott a világítással, de ez sokszor csak részben volt az ő hibája ( kis fényerejű utcai lámpákat csinált, de volt hogy külön az önkormányzat rendelt ilyet, tehát ez nem csak az ő hibája ).
És ezt nem fideszesként mondom. Én úgy gondolom hogy nem stróman, egyszerűen ők kapják a pénzt ( szóval Orbán közvetve a saját lányának adja, a férjén keresztül ).
Fogadni mernék hogy ha elválnának, pár hónap alatt kiderülne hogy megbízhatatlan, nem jól dolgozik és fokozatosan tönkremenne ( lásd: Simicska ).
jaja
itt mindenki stróman
én is, többet keresek 150 ezer nettóval, mióta elmentek a kristály tisztaságú szoclibek
hajrá hajrá korrupció!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!