Kire szavazol majd és miért?
Mármint melyik pártra, s persze csak a jelenlegi állás szerint, természetes hogy ez meg változhat...
Kort és nemet is írjatok, légyszí!
Én biztos, hogy megyek, de még nem döntöttem. 2010-ben és 2014-ben a Fideszre szavaztam, előtte 2006-ban az Mszp-re.
30/F
Kedves 7-es válaszoló! "Mármint melyik pártra, s persze csak a jelenlegi állás szerint, természetes hogy ez meg változhat..." ezt olvastad?
Ezt írtam a kérdés leírásába.
Majd ha minden párt kiadta a programját, eldöntöm.
Egyébként tetszenek a Momentum elképzelései, de nem tudom hogy ezek csak elképzelések vagy komolyan meg tudnák oldani. Az LMP-nek is vannak jó ötleteik, de én a Schiffer félével jobban szimpatizáltam.
Szavazni mindenképp elmegyek, ha történik valami és nem ezekre szavaznék ( persze amíg nem láttam minden párt programját ez csak szimpatizálást jelent, nem fix szavazatot ), akkor az MKKP-ra teszem le a voksom. Just because why not, ha bejutnak a parlamentbe kiderül mi lesz, ha nem jutnak be, akkor meg mindegy hogy otthon ülök vagy rájuk szavazok.
11-es csak az a hiba az állításodban hogy ezt a fekáliát így is úgy is le kell nyelned mert benne élsz. Így legalább szavazhatsz rá hogy kukorica vagy mák legyen a szarban amit le kell nyelni.
Am nem csoda hogy így áll az ország ha már az emberek ennyire leszarják hogy mit csinálnak a fejük felett az országgal. Tényleg sikerült a magyar nép bizonyos részéből cinikus mindenbe beletörődő birkát gyártani.
Együtt-Párpeszéd szövetségre
45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!