Kire szavazol majd és miért?
Mármint melyik pártra, s persze csak a jelenlegi állás szerint, természetes hogy ez meg változhat...
Kort és nemet is írjatok, légyszí!
Nekem a Jobbik LMP szimpatikus.
Érvelés csak annyi,hogy a Vona Gábor és Szél Bernadettnek szimpatikus a viselkedése. Tetszenek a videóik.
Férfi 24
Ha a népszavazás bármit is megváltoztathatna már rég betiltották volna.
Szóval inkább iszok egy sört elmegyek haverokkal valahová , aztán röhögök a sok birkán ahogy egymást marják választás után és mind elkönyveli magár elvi győztesnek. 26F
Köszi a válaszokat!
Én 19 vagyok és ez lesz az első választás ahol szavazhatok...
Nekem is szimpi az LMP, főleg Hadházy Ákos, de nekem annyira nem tetszik ez a női kvóta dolog.
A jelenlegi állás szerint még senkire nem lehet szavazni. Tessék megvárni amíg kiderül kik és milyen programmal indulnak, utána lehet erről beszélni. Addig is olvasnivalónak:
35/F
Kétfarkú kutyákra ,remélem bekerülnek ,az egyetlen értelmes párt a felhozatalból :)
38/ N
#2, #3, #4:
És utána ugye éppen TI fogtok leginkább köpködni, hogy azok a vakbuzgó .....hívők kit választottak meg, és ezt TI mennyire ellenzitek.
Nem lenne egyszerűbb (és tisztességesebb), ha inkább felemelnétek a valagatokat, és elvonszolnátok egy szavazófülkéig? Akkor legalább lenne valami alapotok a köpködésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!