Liberálisok, melyik párta szavaztok jövőre?
Ez a választás nem elvekről fog szólni, hanem a jövőről.
Reálisan nézve: a Jobbik sem lenne képes egyedül győzni, ezért össze kell fogni olyanokkal, akik még nem járatták le a "kormányzati tudományukat"...
"Ilyeneket ne írjál, mert az 1 bitesek úgy sem értik :)))"
Hát igen, az elvek feladása hatalomért az olyan sok észt ígénylő dolog.
37: Amikor gyakorlatilag ellehetetlenítenek mindent, komplett katasztrófa az egész ország (jövőképe), ott szerintem ilyen téren elvi síkon szkanderezni eléggé szűklátókörűségre vall, SZERINTEM. Kishazánk politikai irányultságai már eddig sem értek egy fabatkát sem, szerintem ilyen helyzetben luxus olyanon vergődni, hogy Vonáék nyitnak esetleg a mainstream felé, vagy sem...
Fel kellene ébredni, hogy itt már nem segítene más, csak egy nagy összefogás ezek a gazemberek ellen! Hogy ki balos, meg jobbos már rég értelmét vesztette (kezdjük csak el a jobboldalinak mondott Fideszt elemezni ahol a kommunista rezsim hangulata kacsingat vissza reánk), mert itt már az átlag polgárnak is kezd a t*ke tele lenni az egésszel, igen van sok ismerősöm akik eddig sem tagozódtak be semelyik irányba sem, csak szimplán emberek és élni szeretnének normálisan!
Gondolkozzunk már értebben ha kérhetném!
Szerintem fogjunk össze, de valahogy ebben az elszabott országban ez úgy sem fog menni, sajnálom :(
Semelyik ideológia nincs hitelesen képviselve a mai Magyarországon!
Vannak lejáratódott, garantáltan alkalmatlan vezetők és pártok, akik már többször bebizonyították a totális alkalmatlanságukat (Orbán, Gyurcsány és hordáik) és vannak, akik még hatalom-tiszták maradtak, akik - esetleg - lehetnek alkalmasak (Jobbik, Momentum, LMP és még páran) No, ezeknek KELL összefogniuk - a magyar jövő érdekében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!