Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok, melyik párta...

Liberálisok, melyik párta szavaztok jövőre?

Figyelt kérdés

2017. nov. 15. 23:32
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
69%

Te különbséget tudsz tenni az LMP, az Együtt, a PM, a Dk, az MSZP stb. "ideológiája" közt?

Mert én képtelen vagyok, nem olvastam a programjaikat.

Te hol olvastad őket?

A fő kérdésekben maximálisan egyetértek a Jobbikkal, a sallangok meg nem érdekelnek.

Akár tetszik, akár nem, a Jobbik nélkül leválthatatlan az Orbán rezsim. Ugyanez nem mondható el a fentebb felsoroltakról...

2017. nov. 16. 13:28
 22/42 anonim ***** válasza:
47%
A fideszkádéenpén kívül van-e olyan párt, amit nem a zópenszoszájti hálózat pénzel? Szél most volt brüsszelben a zsozsóért, a vounashow sztárja szintén benyalt gégéig a szemitáknak, hogy legyenek már hajlandók őt is beprotezsálni az izraelitavagyon-mentő sorosbácsinál.
2017. nov. 19. 10:47
 23/42 hájaaa ***** válasza:
24%
Ilyen alapon Putyin havonta jár ide dirigálni. Orbán meg azt se tudja h csicskuljon be neki
2017. nov. 19. 11:05
 24/42 anonim ***** válasza:
63%
Ilyen alapon nem jár ide Putyin havonta dirigálni, pedig még tévés karmesterverseny is folyik, mégsem használja ki ezt a média-lehetőséget. Szaroszjorgosz viszont havonta kétszer jár Brüsszelbe, az összes európai fizetett nemzetáruló csicskásainak eligazítása végett. A nemzetközi helyzet fokozódik.
2017. nov. 19. 13:10
 25/42 anonim ***** válasza:
56%
Amelyik nem támogatja a migránsok betelepítését... Van ilyen? Segítsetek!
2017. nov. 20. 00:38
 26/42 hájaaa ***** válasza:
40%

"Amelyik nem támogatja a migránsok betelepítését."

Tényleg számodra ez a legfontosabb kérdés ma Magyarországon? Hogy néhány szerencsétlen ember idejöjjön elszigetelve? 1000 meg egyéb probléma van az orszgában de a jobberektől csak ezt az egy indokot hallom.

2017. nov. 20. 12:54
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi balliberálist elvtelennek nevezik xd Esetleg genderistának
2017. nov. 20. 13:42
 28/42 anonim ***** válasza:
55%

"Amelyik nem támogatja a migránsok betelepítését..."

Akkor a migránskötvényes Fityesz kizárva az biztos :)

2017. nov. 20. 20:04
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
#28, a "fityeszkötvényt", ahogy fogalmaztál, úgy tudom, a kormány szándéka szerint elsősorban a keresztény üldözöttek megsegítésére hozták létre. Akkor csesződött el igazán, amikor fölöttébb rejtélyes és homályos off-sor cégek is beszálltak a bizniszbe. A gyér ellenőrzés miatt ugyan a kormány sara maradt, de a lejáratásban a szaroszjorgosz-hálózat is alaposan besegített felkenni a barna masszát.
2017. nov. 21. 01:04
 30/42 anonim válasza:
75%

Ugye aki masszívan fikázza azokat akik a Jobbikra szavaznak de liberálisok, azok egyébként hallottak arról a kifejezésről, hogy "Konzervatív liberalizmus"???

(Jó tudom, nem biztos, hogy ők is emiatt...)

Tessék művelődni wikipedián. :) Nekem ez az eszme áll legközelebb ha nagyon be kellene dobozolni valahova magamat politikailag :)

Hollandiában van egy "kis" párt amit VVD-nek hívnak, azok valósítják meg kb. legjobban a mai nemzetközi pártok közül szerintem amit olvashattok a wikin is!

Konz. lib. magyar wiki:

[link]

VVD magyar wiki:

[link]

A kérdésre adott egzakt válaszom: Hááát nem tudom :D Jobbik irányváltása abszolút pozitív számomra, de... hmm

ha lenne hasonló párt nálunk is, mint a VVD, akkor arra szavaznék, de így...

Még van időm 2018-ig. Majd megszülöm x)

2017. nov. 22. 17:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!