Liberálisok, melyik párta szavaztok jövőre?
Te különbséget tudsz tenni az LMP, az Együtt, a PM, a Dk, az MSZP stb. "ideológiája" közt?
Mert én képtelen vagyok, nem olvastam a programjaikat.
Te hol olvastad őket?
A fő kérdésekben maximálisan egyetértek a Jobbikkal, a sallangok meg nem érdekelnek.
Akár tetszik, akár nem, a Jobbik nélkül leválthatatlan az Orbán rezsim. Ugyanez nem mondható el a fentebb felsoroltakról...
"Amelyik nem támogatja a migránsok betelepítését."
Tényleg számodra ez a legfontosabb kérdés ma Magyarországon? Hogy néhány szerencsétlen ember idejöjjön elszigetelve? 1000 meg egyéb probléma van az orszgában de a jobberektől csak ezt az egy indokot hallom.
"Amelyik nem támogatja a migránsok betelepítését..."
Akkor a migránskötvényes Fityesz kizárva az biztos :)
Ugye aki masszívan fikázza azokat akik a Jobbikra szavaznak de liberálisok, azok egyébként hallottak arról a kifejezésről, hogy "Konzervatív liberalizmus"???
(Jó tudom, nem biztos, hogy ők is emiatt...)
Tessék művelődni wikipedián. :) Nekem ez az eszme áll legközelebb ha nagyon be kellene dobozolni valahova magamat politikailag :)
Hollandiában van egy "kis" párt amit VVD-nek hívnak, azok valósítják meg kb. legjobban a mai nemzetközi pártok közül szerintem amit olvashattok a wikin is!
Konz. lib. magyar wiki:
VVD magyar wiki:
A kérdésre adott egzakt válaszom: Hááát nem tudom :D Jobbik irányváltása abszolút pozitív számomra, de... hmm
ha lenne hasonló párt nálunk is, mint a VVD, akkor arra szavaznék, de így...
Még van időm 2018-ig. Majd megszülöm x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!