Újabban miért gondolják a liberálisok, hogy a pápa "szent", sérthetetlen, tévedhetetlen személy?
Mert most épp azt mondja, amit a liberálisok (legyenek ők épp akárkik) hallani szeretnének.
De nem kell általánosítani: az ún. nemzethy oldal is képes ugyanerre bármely tetszőleges személlyel előadva. Lásd például Ángyán József, Simicska Lajos vagy épp újabban Navracsics Tibor esetét.
Most kérdező, úgy őszintén...
Számodra ki a "liberális"???
Ez szitokszó nálatok?
"Igen, náluk ez az.
Én meg simán letojom, mit mond egy szektavezér. "
Igen, de ahogy a romáknál sem a magyarok tehetnek arról hogy a c... szitokszó, a liberálisoknál sem mások tehetnek róla mint maguk.
A liberális elvekkel pont egyetértenék, csak ne lenne ez az intoleráns köpönyegforgató szekta a szó mögé bújva magyarországon.:D
A német FDP meg merőben más mint ez a csőcselék.
Tekintettel arra, hogy a katolikus egyház feje, amikor katolikus témákban nyilatkozik, akkor talán érthető módon jogosan tartom a témában jártasabbnak kb. bárkinél.
Ugyanezen az alapon Zacher Gábornak is elhiszem amit mond, amikor drogokról beszél.
És az is alap, hogy politikusnak nem hiszem el azt se, amit kérdez, legyen ellenzéki vagy kormánypárti.
Szerintem ez tök logikus, nem tudom ez mitől libsi vagy jobber dolog.
"Mert most épp azt mondja, amit a liberálisok (legyenek ők épp akárkik) hallani szeretnének. "
Igen, eddig pedofilozták, most viszont hirtelen "keresztények" lettek és 180 fokos (ál)fordulatot vettek vallás terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!