Ez EU-t nem kéne újra megszavaztatni Magyarországon? Én úgy látom, hogy olyan idegengyűlölet van, hogy kérdéses, hogy a többség akar-e együtt élni bárkivel is, nem?
a kérdező álomvilágban él, fel sem fogta, hogy mi történt
nem akarja elfogadni, sérti a világképét
valami ilyesmit érezhettek a kommunisták is, amikor 56ban az oroszok szétlőtték pestet
"Az egyetlen lelki sérült itt te vagy kérdező . Védd csak azt az állatkínzót nyugodtan. És az ilyen emberek mint te még szavazhatnak is."
Én úgy látom a válaszolók között van néhány, aki a kérdést nem akarja érteni, és úgy általában semmit se akar érteni, mert kommunikálni se tud, csak trollkodni. Az pedig szomorú, hogy többen is vannak, bár reménykedem, hogy csak egyvalaki trollkodik, és többször irogatott, hogy azt hidjék ő van többen. Én nem akarom az állatkínzót védeni, nem írtam ilyent, de felhívnám a figyelmet arra, hogy elég sok állatkínzás történik nem csak Németországban hanem itthon is, és nem kellenek hozzá migránsok. Továbbá, aki kiragadja ezt az egy esetet, és a jelenség megvizsgálása helyett ezzel érvel, és ez a fő érve, amit többször ismételget, az ugyanaz, aki azt mondja, hogy a cigányok pl. a saját sorsuk megrontói, és kényelmesen hátradőlve uszítgat a klaviatúra mellől. Én értem, hogy a félelem és a rosszindulat irányítja az ilyeneket, a félelemnek van helye természetesen, de azt idegengyűlölet nélkül is kezelni lehet. És a legárulkodóbb, amikor valaki érvek helyett, olyanokat irogat, hogy az ilyenek még szavazhatnak is, mert pont annak nem kéne szavaznia, aki ilyent mond, hiszen ő nem demokratikus, márpedig egy demokráciában élünk, tehát ha valaki felvállalja, hogy nem demokrata, akkor ne is tartson igényt a szavazásra, hanem keljen ki a fotelből és menjel el a cigánynegyedbe, vagy menjen el a migránsokhoz, és vállalja ő azt, amit helyesel, ha mások teszik. Vállald fel a véleményed!
"a kérdező álomvilágban él, fel sem fogta, hogy mi történt"
Kifejtenéd, hogy pontosan mire gondoltál? Felfogtam mi történt, én Perbálról írtam, és ott az történt, hogy kihívták a rendőrséget csak azért, mert valaki nem úgy nézett ki, mint az árja magyar. Ráadásul segíteni akart a magyarokon.
Én erdélyi vagyok, és amikor átjöttünk, akkor például gyerekek ráírták a kerítésünkre, hogy büdös román. Én nem fel sem fogtam, hogy miért. Azok a gyerekek nem tehettek róla, a társadalom és a szüleik tehettek róla. Most gondold el, hogy miféle társadalomban fogunk élni 10-20 év múlva.
Az EU-belépést a nép szavazta meg.
Ez nem olyan téma, amit tízévente lehet módosítgatni - és szükség sincs rá.
Ha Orbán ki akar lépni, akkor megteheti: az oroszok tárt karokkal fogják várni - de Magyarország marad!
"Ez nem olyan téma, amit tízévente lehet módosítgatni"
Én sem gondolom, a kérdés irónikus volt, ha nem vetted volna észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!