Ez EU-t nem kéne újra megszavaztatni Magyarországon? Én úgy látom, hogy olyan idegengyűlölet van, hogy kérdéses, hogy a többség akar-e együtt élni bárkivel is, nem?
Én benne vagyok, hogy 25 évente legyen egy népszavazás a nemzetközi szövetségeinkről (ENSZ, EU, NATO... stb.)
Eszem ágában sincs ezekből kilépni, de így lenne korrekt. Hadd döntsön minden nemzedék.
Én kilépnék... eu azt hiszi hogy mert ad támogatást,amit ugye libsikéim vissza is kell fizetni...már rögtön ide telepítheti a bombagyárat...
+1: bírom ha valaki a erőszakolókat szidja rögtön piros kezet kap
62%
Pont az ilyen kreténekről beszéltem mint te.
Lazán bedöntenétek az országot 1300 menekült miatt. (csak olyan jöhetne ide aki megkaptaba menekültstátuszt.)
Gratulálok.
"Elég tájékozatlanok vagytok. A magyarok Eu pártiak felmérések bizonyítják."
Ezt én is tudom, képzeld a kérdésem irónikus volt. Arra szerettem volna rámutatni, hogy a sok idegengyűlölő, aki EU párti, az vagy számító ember, vagy nem tudja mit jelent Európához tartozni. Az első undorító, a második nagyképű hülye.
"Nem kéne szavazás mert azzal végérvényesen tönkretennék ezt az amúgy is döglődő országot."
Nem hiszem, hogy megszavaznák a kilépést, mint fentebb mondtam.
De ha így lenne, akkor talán ráébrednének, hogy nem is érdemeltük meg.
"Gyerekek előtt nyomta a pónit a tag, nem tudom nekem ilyen nem hiányzik ide XD"
Nem tudom minek kell idehozni egy konkrét hülye esetet. Az idegengyűlölet pont arról szól, hogy nem azt a valakit gyűlöljük konkrétan, hanem már mindnekit akiről el tudjuk képzelni, hogy nem olyan mint mi, lásd Perbál most.
Egyébként meg pont a németeknek vannak a legperverzebb szekszuális szokásaik, szegény lehet csak nem tudta, hogy lovatbszi csak négy fal között lehet. Egyébként meg ahogyan viselkedtünk a menekültekkel én bármelyik menekültrül bármilyen lelki sérülést el tudok képzelni, amiből bármilyen őrültség következik, és annak mi is részesei vagyunk rárakódva a háborús sérülésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!