Melyik pártra fogsz szavazni 2018-ban?
"A DK-ra. Jó lenne ha kaphatnának egy esélyt"
Csótány mesternek már megvolt az esélye, többet nem kap. És a DK Gyurcsányról szól, ez köztudott, nem is tagadták.
"mert ha az ország pénze nem a határon túli románokra menne el, jutna elég forrás arra is, hogy eleget tegyünk uniós kötelességünknek, és meg tudjuk szervezni a normális menekült ellátást"
Hát én inkább a határon túli "románokra" költenék...
"Magyarország így nemzetközi téren is visszaszerezhetné becsületét."
Egy csomó valóságtól elszakadt önpusztító (más néven libsi agyhalottak) között becsületet szerezni nem nagy érdem.
"Gyerekeket sem kellene az adófizetőknek eltartani, aki megcsinálta"
Akik megcsinálták, azok is adófizetők. Azok, akikről Te beszélsz a kisebbség köreibe tartoznak és Gyurcsányéknak feltett szándéka ezen körök szaporítása. Szóval ez egy elég nagy öngól...
"vége lenne az élősködők jóvilágának"
Pont hogy akkor kezdődne csak igazán az élősködők kora, kezdve a migrikkel, majd a nem napon barnult kisebbséggel...
"Lenne újra többkulcsos adó, igazságosabb lenne minden."
Igen, szükség is lenne a többkulcsos adóra és az egyéb adóemelésre, hogy legyen miből eltartani az élősködőket. Jönne a szokásos szoci duma: már csak pár évet kell kihúzni, aztán jön a boldogság!
Komolyan mondom, hogyan vagy képes életben maradni ennyi aggyal kedves 11-es? Te a természet egy ritka (remélem, hogy ritka...) "csodája" lehetsz!
Jobbik.
Fideszt, MSzP-t, DK-t utálom. LMP meg egy zöld liberális párt, én meg egy jobbközép ember vagyok.
Jobbik
fidesz 3X beégett
mszp 3x beégett
a többi meg az mszp-fidesznél is szánalmasabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!