Mi a véleményetek Gyurcsány Ferenc nemzetpolitikájáról?
Gyurcsánynak megint a határon túliakkal van a baja, de ha baja van az erdélyiekkel meg a felvidékiekkel vagy a vajdaságiakkal, akkor baja lesz az USA-ban, Svédországban, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban élő határon túliakkal is.
Mi ez az egész?
Egy cikk az állampolgárságról és témával kapcsolatban:
nem lesz baja
ügyesek kikötötték, hogy csak azok ne szavazzanak, akik sosem éltek magyarországon
aljasság netovábbja
És az nem az aljasság netovábbja, hogy a Fidesz (a mi pénzünkön) 2 hetente küldözget levelet a határon túli magyaroknak, hogy el ne felejtsenek 2018-ban szavazni, és el ne felejtsék, hogy kire kell szavazni. Emlékezteti őket, hogy a baloldal elárulta őket a Fidesz mindig is kitartott mellettük.
Ez nem aljas manipuláció?
nem, ez tényközlés
tetszettek volna kiállni a magyarság mellett hazaárulókáim
" És az nem az aljasság netovábbja, hogy a Fidesz (a mi pénzünkön) 2 hetente küldözget levelet a határon túli magyaroknak, hogy el ne felejtsenek 2018-ban szavazn"
Határon túli magyar vagyok (felvidéki) és nem egyedül vagyok de mi nem kaptunk egy ilyet sem
7# "semmi kötődése nincs"
Hát nem tudom, de remélem egyszer elmész közéjük és előttük mondod ezt ki, hátha széttépnek..
Másrészt nem ők kérték, hogy csatolják el a földterületet, ugyan annyi joga van neki, mint neked hisztizni, csak téged ezért biztos megvernének
7.
Az állampolgársághoz jár a szavazati jog. Az állampolgárságot pedig számtalan már ország is megadja a határon túli nemzettársainak.
Román? Akkor nevezd a baszkot spanyolnak, a kurdot töröknek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!