Annak aki a Fideszt támogatja az miért teszi?
Bocs de a migráns-Soros anegdotákat felejtsük most el, fárasztó.
Engem az érdekel, hogy az, hogy a Fidesz kormány vélhetően jobb állapotban fogja átadni az országot egyszer, mint amilyenben átvette, elég-e a feltétlen támogatáshoz vagy ilyesmi.
Mert egyrészt relatív, lehet hogy sokkal jobb állapotok mint az mszp alatt, de azért az nem egy nagy vigasz 8 év után gondolom én.
Másrészt: amikor demokratához nem méltóan kommunikál, vagy cselekszik, botrányokba keveredik, nagyon is nagy számban, az nem elég ahhoz emellett, hogy ne támogassa?
Külpolitikával mind elégedettek?
Nyugodtan lehet írni, tehát ez most nem vita tárgya, csak kíváncsi vagyok milyen indoklást tudnak.
"A ballerek sem mind mszp-sek"
az mszp a liberálisok mindenféle magyarországi helytartói nélkül (pl surányi meg bokros) egyszerű fajankók, akik semmihez sem értenek
a szociáldemokrácia meg egy sosem volt dolog
" amikor demokratához nem méltóan kommunikál, vagy cselekszik, botrányokba keveredik, nagyon is nagy számban, az nem elég ahhoz emellett, hogy ne támogassa? "
Miért, szerinted nekünk csak nyelni kéne vagymi? Mi nem szólhatunk vissza? HE?
Pl szerinted akkor baj, hogy Ukrajnának keresztbe teszünk/vitázunk velük mi?
Nem vagyok velük teljes mértékben megelégedve*, de sokkal többet tett a fidesz az országért mit mszp aki csak adta külföldre a hasznot ugyan úgy 8év után...
*Deviza hitelnél szerintem nem léptek fel elég tökösen, fizetés emelésen még dolgozhatnának
"Miért, szerinted nekünk csak nyelni kéne vagymi? Mi nem szólhatunk vissza? HE? "
Nem erre gondoltam, gondoltam érthető.
32% lehet, hogy te így látod, hogy egy sosem létezett dolog. De pont amit leírtál az különbözteti meg a neolibektől a szocdemet.
A multik megadóztatását akarja, a kkv-k támogatásának bővítését, középosztályt duzzasztani, képzéseket támogatni és egy sor dolog amit te is sérelmezel az mszp-től. Tehát egyetértesz egy baloldalival. Vágod? Erről beszélek.
" Egy ellenségképp is mindig adott, aki miatt a Fideszre kell szavazni. Hogy a nagyvilágban mi történik, arról meg nem tájékozódnak, nem is érdekli őket, nyelveket se beszélnek. Elvannak a saját kis életükkel, nem igényelnek változást. Tudják hogy korrupt a rendszer, de a köztévés híradó meggyőzi őket hogy mégis az Orbán a legkisebb rossz."
Ezzel a kis monológgal tökéletesen leírtad, hogy szerinted milyen hülyék a körülötted lévő fideszesek és hogy te micsoda helikopter vagy köztük.... grat.
"A multik megadóztatását akarja, a kkv-k támogatásának bővítését, középosztályt duzzasztani, képzéseket támogatni és egy sor dolog amit te is sérelmezel az mszp-től. Tehát egyetértesz egy baloldalival. Vágod? Erről beszélek."
a baloldal nem ezt hirdeti, hanem hogy fizessenek a gazdagok, meg legyen cuciális bérlakásrendszer, meg aranyban mért közalkalmazottak
Azzal, hogy Orbán lezárta a határt 2015-ben az egész nyugati politikával szembement(akkor még mindenhol balliberális kormány volt), bátran kiállt az ország érdekeiért.
Később a nyugati politika változása: Brexit, Trump, Német választások:afd bejutott a parlamentbe, majd az osztrák és a cseh választások végül a konzervatívak erőfölényét eredényezték(ami egyébként azóta is folyamatosan zajlik), ami igazolta Orbán döntésének helyességét.(nem említve hogy a lengyelek bolgárok szlovákok stb. már az elejétől fogva mellénk álltak)
Orbán nagyon korán felismerte, hogy ez a nyugati migránspolitika nem fog működni és ahogy végül a közhangulat és a politika változik Mo. egy nagyon előkelő helyzetbe került. Rengeteg külfödi tőke jön, az ország összes gazdasági mutatója emelkedik, nagyon jó kilátások vannak a jövőre nézve.
Egyszerűen ennyi, a megfelelő oldalra állt a kormány, stabil a vezetés, nagyon jó feltételek vannak most az ország gazdasági növekedéséhez. Az embereknek egyszerűen nincs semmi problémájuk vele, mégis miért akarnának változtatni csak mert pár romkocsma forradalmár, megtévesztett egyetemisták, és bukott politikusok rinyálnak h "orbán rossz :sss, nem hiszed? nézd meg ezt a vicces képet facebookon, ha ezután még mindig rá szavazol hülye vagy:c"
Egyébként kérdező, "botrányokba keveredik", nézd meg h valóban mit csinál, ne a szélsőbaloldali médiáról "tájékozódj" mert azoknak az a dolguk hogy botrányokat találjanak róla, ilyeneket mindenkiről lehetne találni.
Egyébként balos média tevékenységét Saul Alinsky - Rules for Radicals könyvében is lehet tanulmányozni.
Azért teszik, mert elmebetegek.
Erre nem lehet mást mondani.
"Igen ez egy szerencsétlen címe volt annak a programnak de mit vársz a szociktól? Médiatehetség nulla, Botkát meg pont azért köpték ki mert de tele volt ilyenekkel a programja. Ugye? AZ mszp képtelen baloldaliságot gyakorolni meg nemzeti politikát, a választások előtt bedobta a törölközőt ez a Botka is. A kis pártok meg hol vannak, sehol. De a szocdemek konkrétan ezt hirdetik. Kevered a neolibekkel ezt mondom. De mindegy, én itt most nem agitálni meg vitázni vagyok. Véleményekre vagyok kíváncsi."
Alapvetően nem létezik baloldali párt a baloldalon. Ha baloldali szempontoknak szeretném megfeleltetni azt, hogy miért vagyok fidesz szavazó azt mondanám, hogy a fidesz a magyar palettán a legbaloldalibb párt, még ha jobboldali is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!