Az ellenzéki pártok, miért nem képesek összefogni a választásokig?
Úgy értem,ha az öt demokratikus párt összefogna, az MSZP-DK-LMP-EGYÜTT PM-MOMENTUM
Félre téve a nézeteltérésüket és az ideológiai különbségeiket,úgy gondolom képesek lennének leváltani a fideszt.
Én megértem valahol, hogy nem tudnak együttműködni. Én se tudnék egy olyan pártvezetővel együttműködni, aki elmegy a Fidesszel, Kósa mellé leül és nagy elánnal sorosozik Tusványoson, majd utána hazajön és bemondja azt a marhaságot, hogy duplájára kell emelni a béreket.
Szóval igazad van kérdező, együtt képesek lennének leváltani a fideszt, de ez így eléggé leegyszerűsített. Az általad említett pártok között van olyan, amiről a többiek nincsenek meggyőződve, hogy valóban demokratikus ellenzékhez tartozik és kormányon valóban azt fogja tenni, amit most ígér. Sokkal inkább bábpártnak tartják egy fidesz téglával az élén...
Amíg bottka Gyurcsány ott van
Esély sincs.
"az öt demokratikus párt" :-)
Csak szólok, jelenleg Magyarországon mindegyik működő párt demokratikus.
Igazából én a momentumot is egy fideszes bábpártnak gondolom.
Amikor még olimpiáról akartak népszavazást,az igazi ügynek hiszem náluk.Szerintem utána környékezhette meg NER őket.
Azóta igazából mindent amit tesznek a fidesz malmára hajtja vizet.
pl.(ott volt az origónak a meglátogatása) amiből a fidesz jött ki jól.
Gyakran emlegeti a momentum,hogy ők nem akarnak senkivel sem összefogni,a saját maguk útját akarják járni.(ami jól hangzik és dicséretre méltó),de ha nincs összefogás akkor a szavazatok az ellenzéki oldalon szét fognak oszlani,és ez a fidesznek a szekerét tolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!