Szerintetek a Demokratikus Koalíció erősödni fog a 2018-as választásokig?
Szerintem egy langyos állóvízben vickélnek.
De sajnos esélytelen hogy bármelyik párt is megverei a Fideszt,a Jobbik az egyetlen komoly kihívója,de szerintem ők sem lesznek képesek megdönteni a kormányt....
Na még csak azok hiányoznak.
Azt se tudom, hogy kire kéne szavazni.
Leginkább el se megyek vagy kinézek valami kis gyökér pártot, akiknek semmi esélyük.
Borítékolható, hogy gyengülni fog, mert addigra kihal a szavazói egy része.
A DK-szavazók átlagéletkora 65-70 év.
Fogatlan komcsi vénasszonyok már nem húzzák sokáig. Akkor fletó is megy a süllyesztőbe. Épeszű ember nem szavaz rá, csak fanatikus vénasszonyok.
Gyurcsánnyal már semelyik párt nem fog nyerni, ez tény. Egyszerűbb lenne, ha egy újoncra, egy hiteles arcra hagyná az egész DK-t, ő meg nyugdíjba vonulna.
Viszont, hogy én erre a tetű, mocskos, gyomorfogató, undorító fidesz bagázsra nem fogok szavazni, az ezer meg egy százalék. Tegyenek le valamit az asztalra -és eddig nem tettek. A rezsicsökkentés bullshit, a klik egy legális pénzmosó, az egészségügy nagyon a végóráit éli. Stadionokban meg semelyik fidesz hívőt sem fogják ellátni, hogyha bármiféle baja van...
"egy újoncra, egy hiteles arcra hagyná az egész DK-t"
WTF???
Hol látsz te egyetlen hiteles arcot a DK körül?
A "hiteles DK-s" egy oximoron.
Nem volt, nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!