Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a Demokratikus...

Sulek Péter kérdése:

Szerintetek a Demokratikus Koalíció erősödni fog a 2018-as választásokig?

Figyelt kérdés
Mi a béleményetek a pártról? Jó irányba tartanak vagy sem ?
2016. febr. 19. 00:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez nem fog kiderülni, mert a "baloldali pártok" úgyis ismét létrehoznak majd az utolsó pillanatban egy béna, kierőszakolt szövetséget.
2016. febr. 19. 00:51
 2/16 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem egy langyos állóvízben vickélnek.

De sajnos esélytelen hogy bármelyik párt is megverei a Fideszt,a Jobbik az egyetlen komoly kihívója,de szerintem ők sem lesznek képesek megdönteni a kormányt....

2016. febr. 19. 01:10
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
evickélnek*
2016. febr. 19. 01:10
 4/16 anonim ***** válasza:
20%
A DK politikai irányvonala jó és erősödni fog a választásokig, de a demokratikus ellenzék csak összefogással esélyes.
2016. febr. 19. 01:58
 5/16 anonim ***** válasza:
42%
Gyurcsányra csak idioták szavaznak.
2016. febr. 19. 02:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Annyi erősödés lehetséges, amennyire a baloldali pártok szavazói ide vagy oda pártolnak. De a baloldal az összszavazóinál több embert nem fog tudni megszólítani
2016. febr. 19. 07:20
 7/16 anonim ***** válasza:
82%

Na még csak azok hiányoznak.

Azt se tudom, hogy kire kéne szavazni.

Leginkább el se megyek vagy kinézek valami kis gyökér pártot, akiknek semmi esélyük.

2016. febr. 19. 07:38
 8/16 anonim ***** válasza:
80%

Borítékolható, hogy gyengülni fog, mert addigra kihal a szavazói egy része.

A DK-szavazók átlagéletkora 65-70 év.

Fogatlan komcsi vénasszonyok már nem húzzák sokáig. Akkor fletó is megy a süllyesztőbe. Épeszű ember nem szavaz rá, csak fanatikus vénasszonyok.

https://www.youtube.com/watch?v=GqX94CZykZo

2016. febr. 19. 10:06
 9/16 anonim ***** válasza:

Gyurcsánnyal már semelyik párt nem fog nyerni, ez tény. Egyszerűbb lenne, ha egy újoncra, egy hiteles arcra hagyná az egész DK-t, ő meg nyugdíjba vonulna.

Viszont, hogy én erre a tetű, mocskos, gyomorfogató, undorító fidesz bagázsra nem fogok szavazni, az ezer meg egy százalék. Tegyenek le valamit az asztalra -és eddig nem tettek. A rezsicsökkentés bullshit, a klik egy legális pénzmosó, az egészségügy nagyon a végóráit éli. Stadionokban meg semelyik fidesz hívőt sem fogják ellátni, hogyha bármiféle baja van...

2016. febr. 19. 10:06
 10/16 anonim ***** válasza:
76%

"egy újoncra, egy hiteles arcra hagyná az egész DK-t"

WTF???

Hol látsz te egyetlen hiteles arcot a DK körül?

A "hiteles DK-s" egy oximoron.

Nem volt, nem lesz.

2016. febr. 19. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!